Πως να Επικοινωνήσετε Τηλεπαθητικά με το Αγαπημένο σας Ζωάκι

Πως να Επικοινωνήσετε Τηλεπαθητικά με το Αγαπημένο σας Ζωάκι

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Οι υπεύθυνοι επικοινωνίας των ζώων – ένας εξειδικευμένος τύπος ψυχικής επαφής – πιστεύουν ότι είναι δυνατή η σωστή τηλεπαθητική επικοινωνία με το κατοικίδιο ζώο σας. Λένε ότι ακόμη και μπορείτε να το κάνετε.

Όταν ένας ανώνυμος αναγνώστης έσπασε τον αστράγαλό του έγραψε στην Interspecies Telepathic Communication:

“Ξάπλωσα στο κρεβάτι με μεγάλο πόνο όταν άκουσα, «ξέρω ότι προερχόμαστε από διαφορετικές κουλτούρες και ίσως δεν νομίζεις ότι μπορώ να σε βοηθήσω, αλλά μπορώ να πάρω τον πόνο σου». Άκουσα αυτά τα λόγια στο κεφάλι μου τόσο καθαρά σαν κάποιος να μου μίλησε. Άνοιξα τα μάτια μου και ήταν η γάτα μου η Kisa στο μαξιλάρι μου κοιτάζοντας εμένα. Ήξερα ότι ήταν αυτή. Έκανα ό,τι μου είπε το κατοικίδιο και ο πόνος μου έφυγε! Έχω κοιμηθεί άνετα για πρώτη φορά μετά το ατύχημα”.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμού του, λοιπόν, ο καθένας μπορεί να επικοινωνήσει με τα ζώα και ο τρόπος γίνεται με απεικόνιση. “Τα ζώα επικοινωνούν σε εικόνες, συναισθήματα και έννοιες. Μερικές φορές παίρνετε μια εικόνα για το τι προσπαθεί να επικοινωνήσει το ζώο, αλλά πολλές φορές είναι ένα συναίσθημα ή μια ιδέα που παίρνετε”, λέει.

“Το ζώο δεν ανοίγει πραγματικά το στόμα του να μιλήσει με λέξεις που ρέουν προφορικά”, υποστηρίζουν στο The Fur People, “αλλά τα ζώα κάνουν εκπληκτική μη προφορική επικοινωνία”.

Υπάρχει μεγάλη απόσταση, ωστόσο, από το να λέμε ότι τα ζώα μπορούν να γνωστοποιήσουν τις ανάγκες τους με τον γνώριμο καθημερινό τρόπο που έχουν συνηθίσει όσοι έχουν κατοικίδια, αλλά μπορούν να το κάνουν με τηλεπαθητικές λέξεις και εικόνες, ακριβώς όπως γίνεται η τηλεπάθεια μεταξύ των ανθρώπων – αν και είναι κάτι με το οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι εξοικειωμένοι.

Οι υπεύθυνοι επικοινωνίας των ζώων πιστεύουν ότι όχι μόνο είναι εφικτό, αλλά μπορείτε να μιλάτε με το αγαπημένο σας κατοικίδιο κατά βούληση.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Οι υπεύθυνοι επικοινωνίας των ζώων παρέχουν αυτές τις συμβουλές:

Το μυστικό για την αποτελεσματική επικοινωνία με τη φύση εντοπίζεται στο γεγονός ότι αυτό πρέπει να είναι σαφές μέσα σου, συναισθηματικά και διανοητικά. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να παρατηρήσετε, να ακούσετε με την καρδιά σας, να μιλήσετε με συναίσθημα και στη συνέχεια να εμπιστευτείτε ότι συνδέεστε με το ζώο, λέει η Laura Simpson, από το The Art of Noticing Your Pet .

Σχηματίστε εικόνα στο μυαλό σας τι είναι αυτό που προσπαθείτε να κάνετε να κάνουν ή τι προσπαθείτε να τους πείτε. Στείλτε τα συναισθήματα, επίσης. Εάν σκοπεύετε να φτάσει το μήνυμά σας εκεί, θα το κάνετε. Προσπαθήστε να μην “καθίσετε” πάνω από το ζώο σας περιμένοντας όσα έχει να σας πουν. Χαλαρώστε και αφήστε τις σκέψεις και τα συναισθήματα του ζώου σας να έρθουν σε σας, σύμφωνα με το Interspecies Telepathic Communication.

Τα βασικά βήματα της τηλεπαθητικής επικοινωνίας των ζώων δημιουργούν μια κατάσταση ηρεμίας και δεκτικότητας ώστε να λαμβάνουν πραγματικά την επικοινωνία, να στέλνουν το μήνυμα και να λαμβάνουν την απάντηση, μας λέει η Raphaela Pope.

Πώς θα ξέρετε ότι η εμπειρία σας είναι γνήσια και όχι φανταστική; «Οι νέοι που επικοινωνούν με τα ζώα συχνά ρωτούν: «Πώς μπορώ να είμαι βέβαιος ότι η απάντηση προέρχεται από το ζώο;

Η Raphaela Pope έχει την απάντηση:

Εάν βρίσκεστε σε μια ήσυχη και χαλαρή κατάσταση, μην βάζετε πολλές σκέψεις ή συναισθήματα στο μυαλό σας. Οι πληροφορίες που έρχονται σε εσάς πρέπει να προέρχονται από το ζώο. Μπορεί, λοιπόν, να νομίζετε ότι προέρχεται από εσάς και όχι από το ζώο. Θα γνωρίζετε ότι δεν προέρχεται από το μυαλό σας, όταν λάβετε μια απροσδόκητη απάντηση.

Η Laura Simpson προσθέτει: Αν ακούσετε προσεκτικά – και με την καρδιά σας – σύντομα θα ανακαλύψετε ότι η φαντασία σας ξέρει τι κάνει … οι εικόνες και οι λέξεις έρχονται για κάποιο λόγο και, αν απαντήσετε με εμπιστοσύνη, θα διαπιστώσετε ότι το κατοικίδιό σας – και στην πραγματικότητα όλη η φύση – έχουν αρκετά να σας πουν!

diadrastika.com