Εξωγήινοι μέντορες και σκάφη φωτεινού πλάσματος

Εξωγήινοι μέντορες και σκάφη φωτεινού πλάσματος

Η Γαλαξιακή Ένωση και οι σύμμαχοι τους εργάζονται πυρετωδώς για την κυτταρική, ψυχική κι εσωτερική μας αναδόμηση, και για μία γενετική μετάλλαξη όσο το δυνατόν πιο εκτεταμένη σε παγκόσμιο επίπεδο.

Με την καθημερινή μας θετική συμβολή, αν αυτή η προσπάθεια είναι βαθιά και γίνεται με ειλικρινή συναισθήματα και πράξεις, το αποτέλεσμα θα είναι να ανακτήσουμε τις κοσμικές μας ρίζες.

Υπενθυμίζουμε ότι οι χειραγωγοί των πιο βαθιών σκοταδιών μετέτρεψαν τα βασικά-αστρικά μας γονίδια αλλά τώρα η πρωταρχική δομή με τη βοήθεια των Πλειάδιων ανακωδικοποιητών έχει υποστεί μία Ψυχο-γενετική αναδόμηση αλλά αυτό επιτυγχάνεται με τη συνεργασία μας και με σταθερότητα, αποφασιστικότητα κι επίμονη προσπάθεια.

Το πρόβλημα είναι ότι εύκολα χαλαρώνουμε κι αδιαφορούμε, αν όμως δίναμε περισσότερη τροφή κι εσωτερικές αρχές στην καρδιά αυτό μαζί με τη γενετική μετάλλαξη που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη θα περιόριζε την αρνητικότητα που μας έσπειραν οι παρακμιακές δυνάμεις, και θα καταφέρναμε μεγάλες προόδους.

Επιπλέον είναι ζωτικής σημασίας να ξέρουμε ότι τα ανθρώπινα όντα έχουμε ένα πλήρη γενετικό χάρτη τον οποίο θα λάβουμε από το αστρικό συμβούλιο-διεύθυνση που μας βοηθά και καθοδηγεί και σύμφωνα με την εξέλιξη-πρόοδο μας θα μπορέσουμε να τον αποκωδικοποιήσουμε τελείως.

Δείτε το ελληνικό βίντεο που δημιούργησε η Αλκυόν Πλειάδες:

Αλκυόν Πλειάδες 21-2 (ΜΕ ΗΧΟ):Εξωγήινοι Μέντορες και Σκάφη Φωτεινού Πλάσματος

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.