Καταγράφηκε Στόλος ΑΤΙΑ στην Σουηδία σε Επίσημη Κάμερα (video)

[08/04/2019 - 09:30]

Καταγράφηκε Στόλος ΑΤΙΑ στην Σουηδία σε Επίσημη Κάμερα

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένα ιδιαίτερα εκπληκτικό περιστατικό καταγράφηκε στον ουρανό της Σουηδίας και άφησε έκπληκτους άπαντες!

Οι εικόνες που παρουσιάζουμε προέρχονται από τον Aurora Sky Station (LIVE), μια κάμερα που μεταδίδει ζωντανά το εκπληκτικό φαινόμενο του Aurora Borealis, γνωστότερο σε μας ως Βόρειο Σέλας που συμβαίνει στην πόλη Abisko της Σουηδίας

Μαγνητικές καταιγίδες ζωγραφίζουν το ουρανό με χιλιάδες χρώματα, με ξαφνικές αλλά πανέμορφες σπείρες, δέσμες από πλεξούδες φωτός που κάνουν εκπληκτικές χορευτικές φιγούρες στον καμβά του ουρανού, είναι ένα φυσικό φαινόμενο πολύ γνωστό παγκοσμίως.

Ωστόσο, αυτό που συνέβη τη νύχτα μεταξύ 5-6 Απριλίου 2019 θα παραμείνει χαραγμένο στη μνήμη πολλών από τους κατοίκους του Abisko, καθώς εκείνο που καταγράφηκε στην επίσημη WebCam να αρχίζει στις 00.19 και να ολοκληρώνεται στις 01.04, μετά από περίπου 45 λεπτά, είναι ιδιαίτερα εκπληκτικό.

Μυστηριώδεις σφαίρες φωτός εμφανίζονται στον ουρανό οι οποίες ευδιάκριτα απελευθερώνουν άλλα μικρότερα αντικείμενα στον καθαρό ουρανό.

Τι είναι όλα αυτά; Σίγουρα δεν μοιάζουν με κάτι συνηθισμένο. Ο γνωστός ερευνητής UFO κ. Massimo Fratini, προτείνει ότι είναι το άνοιγμα κάποιων άλλων διαστάσεων ή ότι πρόκειται για μία πύλη η οποία άνοιξε και εισήλθε αυτό που βλέπουμε στην ατμόσφαιρα της γης.

Το συμβάν μπορείτε να παρακολουθήσετε και ίδιοι στο βίντεο που ακολουθεί, ή στον σύνδεσμο που ακολουθεί, αρκεί να ρυθμίσετε την σωστή μέρα και ώρα: https://www.auroraskystation.se/live/

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Sweden, Web Cam records an extraordinary sighting of a fleet of UFOs on Abisko

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ