Τα Χέρια Ακτινοβολούν Φως Κατά τη Μετάβαση στην Επόμενη Διάσταση

Τα Χέρια Ακτινοβολούν Φως Κατά τη Μετάβαση στην Επόμενη Διάσταση

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Βρισκόμαστε σε ένα στάδιο της ανθρωπότητας όπου η ψυχές μέσα μας και τα κύτταρα ξυπνούν – ή αν θέλετε, ενεργοποιούνται.

Όπως γνωρίζουν όσοι ασχολούνται με αυτού του είδους τα θέματα, η Γη βρίσκεται σε μια μετάβαση, μια μετάβαση σε μια υψηλότερη διάσταση. Η Γη χωρίζεται σε δύο διαφορετικές πραγματικότητες. Φεύγει από τις συχνότητες που εκπέμπουν δογματικές και ιδεολογικού περιεχομένου εξουσίες που ελέγχονται από τους Άρχοντες (Archons), οπότε περνά σε μια πιο ελεύθερη σκέψη, κατευθύνεται στην απελευθέρωση.

Αυτές οι νέες ενέργειες είναι σαν ένα κύμα που αυξάνει τη συνειδητοποίηση πολλών ανθρώπων ανάμεσά μας. Παράλληλα, υπάρχει μία αντίσταση και μία τριβή που συμβαίνει κατά την μετάβαση, ανάμεσα στις δύο διαφορετικές ενέργειες. Αυτές, γίνονται αισθητές από το πλανητικό χάος που έχει αρχίσει να επικρατεί από την εγκατάλειψη του παλαιού και καταπιεστικού πλέγματος ελέγχου.

Αλλά, τι συμβαίνει με το ανθρώπινο σώμα;

Υποστηρίζεται πως, όταν σταδιακά μεταβαίνουμε σε υψηλότερες διαστάσεις, από την τρίτη στην τέταρτη και από αυτήν στην πέμπτη, το DNA και η αύρα μας καθαρίζονται και ενεργοποιούνται.

Αυτή η διαδικασία, υποτίθεται ότι “μετασχηματίζει” το σώμα μας που είναι βασισμένο στον άνθρακα, σε σώμα από φως.

Υπάρχει ο ισχυρισμός ότι εφόσον βρίσκεται κάποιος σε αυτή τη διαδικασία – είτε το έχει επιλέξει και προσπαθήσει είτε χωρίς να το έχει συνειδητοποιήσει – μπορεί να το διαπιστώσει απλά, αν κοιτάξει ανάμεσα στα δάχτυλά του και στα νύχια, οπότε θα παρατηρήσει αυτή την “φωτεινή” αλλαγή.

Επιπλέον, σταδιακά το σώμα αρχίζει να λαμπυρίζει ή/και να λούζεται από ένα λεπτό στρώμα από φως που εκπέμπεται από μέσα μας.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Διαβάστε επίσης: Βγήκε στην Αυλή και Είδε πως Λουζόταν από Φως. Αυτό που Συνέβη Μετά Δεν Μπορεί να το Εξηγήσει

Αν και ο κάθε σκεπτικιστής μπορεί να απορρίψει τα παραπάνω, καθώς δεν υπάρχει καμία επιστημονική μελέτη που να τα υποστηρίζει, το βιντεάκι που ακολουθεί, είναι μάρτυρας μίας φυσικής απόδειξης του τι ακριβώς συμβαίνει. Ωστόσο και αυτό μπορεί με μεγάλη άνεση να απορριφθεί, αν κάποιος προτείνει ότι το φως και η λαμπρότητα οφείλεται σε χρυσόσκονη ή άλλο ανάλογο υλικό που λαμπυρίζει.

Το αν θα τα πιστέψετε ή θα τα αμφισβητήσετε όλα αυτά, είναι στην δική σας δικαιοδοσία. Αλήθεια, όμως, πόσες πιθανότητες δίνετε να είναι πραγματικά όλα αυτά;

diadrastika.com