Τα Χέρια Ακτινοβολούν Φως Κατά τη Μετάβαση στην Επόμενη Διάσταση

[04/04/2019 - 11:28]

Τα Χέρια Ακτινοβολούν Φως Κατά τη Μετάβαση στην Επόμενη Διάσταση

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Βρισκόμαστε σε ένα στάδιο της ανθρωπότητας όπου η ψυχές μέσα μας και τα κύτταρα ξυπνούν – ή αν θέλετε, ενεργοποιούνται.

Όπως γνωρίζουν όσοι ασχολούνται με αυτού του είδους τα θέματα, η Γη βρίσκεται σε μια μετάβαση, μια μετάβαση σε μια υψηλότερη διάσταση. Η Γη χωρίζεται σε δύο διαφορετικές πραγματικότητες. Φεύγει από τις συχνότητες που εκπέμπουν δογματικές και ιδεολογικού περιεχομένου εξουσίες που ελέγχονται από τους Άρχοντες (Archons), οπότε περνά σε μια πιο ελεύθερη σκέψη, κατευθύνεται στην απελευθέρωση.

Αυτές οι νέες ενέργειες είναι σαν ένα κύμα που αυξάνει τη συνειδητοποίηση πολλών ανθρώπων ανάμεσά μας. Παράλληλα, υπάρχει μία αντίσταση και μία τριβή που συμβαίνει κατά την μετάβαση, ανάμεσα στις δύο διαφορετικές ενέργειες. Αυτές, γίνονται αισθητές από το πλανητικό χάος που έχει αρχίσει να επικρατεί από την εγκατάλειψη του παλαιού και καταπιεστικού πλέγματος ελέγχου.

Αλλά, τι συμβαίνει με το ανθρώπινο σώμα;

Υποστηρίζεται πως, όταν σταδιακά μεταβαίνουμε σε υψηλότερες διαστάσεις, από την τρίτη στην τέταρτη και από αυτήν στην πέμπτη, το DNA και η αύρα μας καθαρίζονται και ενεργοποιούνται.

Αυτή η διαδικασία, υποτίθεται ότι «μετασχηματίζει» το σώμα μας που είναι βασισμένο στον άνθρακα, σε σώμα από φως.

Υπάρχει ο ισχυρισμός ότι εφόσον βρίσκεται κάποιος σε αυτή τη διαδικασία – είτε το έχει επιλέξει και προσπαθήσει είτε χωρίς να το έχει συνειδητοποιήσει – μπορεί να το διαπιστώσει απλά, αν κοιτάξει ανάμεσα στα δάχτυλά του και στα νύχια, οπότε θα παρατηρήσει αυτή την «φωτεινή» αλλαγή.

Επιπλέον, σταδιακά το σώμα αρχίζει να λαμπυρίζει ή/και να λούζεται από ένα λεπτό στρώμα από φως που εκπέμπεται από μέσα μας.

Διαβάστε επίσης: Βγήκε στην Αυλή και Είδε πως Λουζόταν από Φως. Αυτό που Συνέβη Μετά Δεν Μπορεί να το Εξηγήσει

Αν και ο κάθε σκεπτικιστής μπορεί να απορρίψει τα παραπάνω, καθώς δεν υπάρχει καμία επιστημονική μελέτη που να τα υποστηρίζει, το βιντεάκι που ακολουθεί, είναι μάρτυρας μίας φυσικής απόδειξης του τι ακριβώς συμβαίνει. Ωστόσο και αυτό μπορεί με μεγάλη άνεση να απορριφθεί, αν κάποιος προτείνει ότι το φως και η λαμπρότητα οφείλεται σε χρυσόσκονη ή άλλο ανάλογο υλικό που λαμπυρίζει.

Το αν θα τα πιστέψετε ή θα τα αμφισβητήσετε όλα αυτά, είναι στην δική σας δικαιοδοσία. Αλήθεια, όμως, πόσες πιθανότητες δίνετε να είναι πραγματικά όλα αυτά;

diadrastika.com

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ