Τα Μεγαλύτερα Μυστήρια της Βίβλου

[24/04/2019 - 18:28]

Τα Μεγαλύτερα Μυστήρια της Βίβλου

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η Αγία Γραφή ή Βίβλος, είναι ένα πολυσέλιδο το οποίο περιέχει πολλά ξεχωριστά βιβλία ή ιστορίες, από την αρχή του κόσμου, των πρώτων ανθρώπων και της πορείας τους, καταστροφές, πολέμους, την γέννηση και την σταύρωση του Θεανθρώπου, έως το τέλος του κόσμου και την επιστροφή του Χριστού σε μία Δεύτερη Παρουσία.

Η συντριπτική πλειοψηφία των πιστών δεν έχουν διαβάσει τίποτα όλα αυτά. Αν το έκαναν θα μπορούσαν να διαπιστώσουν πολλά περίεργα πράγματα που συμβαίνουν εκεί μέσα, όπως για παράδειγμα οι πολλές αντιφάσεις που παρατηρούνται σε μεγάλη έκταση, τόσο στην Παλαιά όσο και στην Καινή Διαθήκη.

Όμως, τα θέματα πίστεως δύσκολα αντικρούονται με επιχειρήματα λογικής. Έτσι, λοιπόν, θα σταθούμε στα μεγαλύτερα μυστήρια της Βίβλου και ειδικά σε εκείνα που αφορούν την Καινή Διαθήκη και σχετίζονται άμεσα με την ζωή του Ιησού Χριστού.

Το Ευαγγέλιο του Ιούδα, για παράδειγμα, δίνει μία διαφορετική εκδοχή και διάσταση στις τελευταίες στιγμές του Ιησού. Το Άγιο Δισκοπότηρο, επίσης, είναι ένα από εκείνα τα ιερά αντικείμενα για τα οποία έχουν γραφτεί πολλά και οι διάφορες κινηματογραφικές ταινίες τα έχουν “απογειώσει”.

Διαβάστε επίσης: Η Άγνωστη Αποστολή του Ιούδα και το Μυστήριο του Μυστικού Δείπνου

Δείτε το ελληνικό που ακολουθεί από το κανάλι Weirdo για να μάθετε αναλυτικά σχετικά με τα μεγαλύτερα μυστήρια της Βίβλου:

Τα μεγαλύτερα Μυστήρια της Βίβλου | Weirdo

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ