Πως να Μειώσετε τα Επίπεδα Σακχάρου στο Αίμα Χωρίς Φάρμακα

Πως να Μειώσετε τα Επίπεδα Σακχάρου στο Αίμα Χωρίς Φάρμακα

Τα υψηλά επίπεδα σακχάρου υπάρχουν συνήθως σε άτομα των οποίων το σύστημα δεν είναι ικανό να μεταφέρει ενέργεια στα κύτταρα.

Αν ωστόσο αυτό το αφήσετε χωρίς να το ελέγξετε για μεγάλο χρονικό διάστημα, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αντίσταση στην ινσουλίνη και στον διαβήτη.

Ένα εκτιμώμενο επιβλητικό τριάντα τοις εκατό όλων των Αμερικανών μάχεται με τον διαβήτη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να ρυθμίσετε τα επίπεδα σας έγκαιρα.

Είναι σημαντικό όχι μόνο να μιλήσετε με έναν επαγγελματία υγείας, αλλά και να αναλάβετε την υγεία σας και αλλάζοντας τις συνήθειες σας.

Εάν δεν αντιμετωπίζετε τα υψηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας, μπορείτε να προκαλέσετε κάποια σοβαρή βλάβη στο σύστημά σας. Το ανοσοποιητικό σύστημα απλώς αποδυναμώνεται και αυτό μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη διαφόρων ειδών ασθενειών. Όχι μόνο αυτό, αλλά θα μπορούσατε να προκαλέσει και μια σειρά άλλων ζητημάτων.

Έχοντας αυτό υπόψη, το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι να εξισορροπήσετε φυσικά τα επίπεδα σας είναι πραγματικά σπουδαίο.

Είναι υπέροχο να γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλοί φυσικοί τρόποι θεραπείας και σταθεροποίησης του σακχάρου στο αίμα. Έχουμε συγκεντρώσει κάποιες συμβουλές και ιδέες για το πώς να το επιτύχετε

Καλή τύχη!

Οι άνδρες θα πρέπει να έχουν ημερήσια πρόσληψη τριάντα οκτώ γραμμαρίων ινών την ημέρα, ενώ οι γυναίκες χρειάζονται περίπου είκοσι πέντε.

1. Τακτική άσκηση

Ένα από τα πρώτα συνιστώμενα πράγματα που πρέπει να κάνετε όταν διαπιστώσετε ότι έχετε μη ισορροπημένα επίπεδα σακχάρου στο αίμα είναι να δοκιμάσετε να ασκηθείτε.

Η άσκηση βελτιώνει τη συστολή των μυών σας και σας καθιστά ευαίσθητους στην ινσουλίνη, βοηθώντας να χάσετε βάρος. Διατηρεί επίσης το σώμα σε φόρμα και σε καλή φυσική κατάσταση.

Κάνετε κάποια έρευνα και βρείτε την άσκηση που είναι καλύτερη για σας όπως κολύμπι, τακτικές ποδηλατικές εκδρομές, τρέξιμο, χορός ή οτιδήποτε άλλο σας αρέσει.

2. Ρυθμίστε την πρόληψη υδατανθράκων

Ένα σημαντικό πράγμα που δεν πρέπει ποτέ να ξεχάσετε είναι να ελέγχετε την πρόσληψη υδατανθράκων και να τρώτε με μέτρο τα τρόφιμα που είναι ψηλά σε υδατάνθρακες.

Αυτό είναι σημαντικό επειδή οι υδατάνθρακες μετατρέπονται κυρίως σε γλυκόζη, κάτι που μπορεί να είναι κακό για το σύστημα, εάν παίρνετε πάρα πολλούς υδατάνθρακες, αυτό σημαίνει υπερβολική ζάχαρη στο σώμα σας, το οποίο αργότερα μπορεί να οδηγήσει σε ένα αδύναμο σύστημα και αντίσταση στην ινσουλίνη.

Ένα καλό πράγμα που πρέπει να κάνετε αφού είναι τόσο δύσκολο να αποφύγετε τους υδατάνθρακες σήμερα είναι να βρείτε ή να δημιουργήσετε μια διατροφή χαμηλής περιεκτικότητας υδατανθράκων και να την ακολουθείτε τακτικά.

3. Βάλτε περισσότερες ίνες στην διατροφή σας

Οι ίνες είναι καλοί για εσάς επειδή επιβραδύνουν την απορρόφηση των σακχάρων καθώς και την πέψη των υδατανθράκων. Ωστόσο, είναι επίσης σημαντικό να επιλέξετε τις σωστές ίνες για το σύστημά σας.

Εκτός από αυτό, αρχίστε με την εκμάθηση των δύο τύπων ινών; υπάρχουν οι διαλυτές ίνες και οι αδιάλυτες. Παρόλο που και οι δύο είναι εξαίρετης σημασίας, οι διαλυτές ίνες έχουν τη φήμη ότι μειώνουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα.

Οι άνδρες θα πρέπει να έχουν ημερήσια πρόσληψη τριάντα οκτώ γραμμαρίων ινών την ημέρα, ενώ οι γυναίκες χρειάζονται περίπου είκοσι πέντε.

Τα άτομα που θέλουν να ρυθμίσουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα ή αντιμετωπίζουν διαβήτη τύπου Ι είναι σημαντικό να ακολουθούν μια δίαιτα που είναι πολύ υψηλής περιεκτικότητας σε φυτικές ίνες .

Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.

Πηγή: keepyourbody.com και daddy-cool.gr

loading...