Στο Φως Μυστικά Αρχεία για τους Χαμένους Αρχαίους Πολιτισμούς

[02/04/2019 - 10:23]

Στο Φως Μυστικά Αρχεία για τους Χαμένους Αρχαίους Πολιτισμούς

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένα σχετικά πρόσφατα αποχαρακτηρισμένο έγγραφο αναφερόταν στο θέμα των χαμένων αρχαίων ανθρώπινων πολιτισμών και τους κατακλυσμούς που συνέβησαν πριν από χιλιάδες χρόνια.

Από μόνο του το θέμα προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς μία μυστική υπηρεσία φαίνεται να έχει κάνει έρευνες για το τι μπορεί να ήταν εκείνο που προκάλεσε την εξαφάνιση από τη γη αρχαίους πολιτισμούς, χωρίς να αφήνει πολλές εξηγήσεις για τους μετέπειτα.

Κατά κάποιο τρόπο, απαντάει στο ερώτημα γιατί υπάρχουν τόσα μυστήρια και περίεργα ευρήματα που αφορούν το αληθινό αρχαίο παρελθόν της ανθρωπότητας και των πολιτισμών που δημιούργησε και άφησε ως παράδοξη κληρονομιά σε εκείνους που επέζησαν.

Ο δημιουργός αυτού του εγγράφου δηλώνει επίσης ότι η Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας, η Αίγυπτος, το νησί του Πάσχα, το Tiahuanaco και το Baalbek είναι αρχαία αινίγματα.

Επιπλέον, η χαμένη πόλη της Ατλαντίδας αναφέρεται και αυτή στα αποχαρακτηρισμένα αρχεία και σίγουρα αυτό φανερώνει ότι ποτέ δεν θεωρήθηκε μύθος – τουλάχιστον για κάποιες υπηρεσίες.

Το βίντεο που ακολουθεί βασίζεται σε εκείνο του YouTuber Suspicious0bservers αλλά και σε αποχαρακτηρισμένα έγγραφα της CIA με τίτλο THE ADAM AND EVE STORY, η οποία θεώρησε το 1966 ότι έπρεπε να κρατήσει μακριά από την δημοσιότητα ένα ντοκουμέντο 284 σελίδων το οποίο αφορούσε έναν «κύκλο» της Γης, ο οποίος ίσως και να αφορά το μέλλον του δικού μας πολιτισμού.

Από τις 284 σελίδες αποχαρακτηρίστηκαν μόνο οι 57. Κατά συνέπεια, έστω και με αυτές, το όλο θέμα αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Bizarre Secret Files Released on Lost Ancient Human Civilizations…

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ