Μυστηριώδης Κατασκευή στην Σελήνη σε Επίσημη Εικόνα της NASA

[02/04/2019 - 09:12]

Μυστηριώδης Κατασκευή στην Σελήνη σε Επίσημη Εικόνα της NASA

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο πολύ γνωστός εμπειρογνώμονας και ειδικός στο χώρο των UFOs, Scott C. Waring, εντόπισε μία παράδοξη δομή η οποία φαίνεται να αντανακλά το φως.

Εδώ υπάρχει μια λευκή ανακλαστική δομή, μας λέει. Η δομή δεν φαίνεται λευκή γιατί έπρεπε να προσθέσει σκιά για να γίνει ορατή, αλλιώς θα ήταν απλά μια λευκή λαμπερή περιοχή.

Όπως θα μπορείτε να διαπιστώσετε η κατασκευή είναι πανύψηλη και διαθέτει κάτι σαν πύργο, παρόμοιο με τη Space Needle στο Σιάτλ της Ουάσιγκτον, αλλά στο φεγγάρι. Με αυτήν, συνδέονται πολλές άλλες λευκές δομές, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του συνωμοσιογράφου Scott C. Waring.

Πώς ξέρει ότι πρόκειται για μια λευκή ανακλαστική δομή; Εύκολο, δηλώνει και μας εξηγεί ότι, απλά αν κοιτάξετε την αρχική φωτογραφία θα δείτε ότι αυτές οι λευκές δομές βρίσκονται στο κέντρο μιας σκοτεινής περιοχής. Ωστόσο, αντανακλούν το φως είτε αυτό προέρχεται από την ίδια την κατασκευή είτε από άλλες πηγές.

Πρόκειται για μια ολόκληρη πόλη, επιμένει, περίπου 20 μιλίων σε έκταση. Δεν έχει δει ποτέ πριν κάτι παρόμοιο με αυτή την πολυπλοκότητα και την ομορφιά που είναι ένας απόλυτα εκπληκτικός συνδυασμός.

Για την φωτογραφία της NASA, η βρετανική express.co.uk επισημαίνει ότι ο ίδιος ο ερευνητής παραδέχεται ότι έχει επεξεργαστεί την εικόνα προσθέτοντας σκιά πράγμα που σημαίνει ότι αν δεν το έκανε, θα είχαμε διαφορετικά αποτελέσματα.

Εδώ η αυθεντική επίσημη φωτογραφία από τη NASA: https://www.lpi.usra.edu/resources/lunarorbiter/images/preview/5035_h2.jpg

Δείτε, όμως τις εικόνες στο βίντεο που ακολουθεί και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Alien City With Tower Found On Moon In NASA Archives

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ