«Παναγία των Παρισίων»: Η Κατάρρευση του Κωδωνοστασίου είχε «Προβλεφθεί» το 2012! Μία Περίεργη Σύμπτωση;

[16/04/2019 - 08:58]

«Παναγία των Παρισίων»: Η Κατάρρευση του Κωδωνοστασίου είχε «Προβλεφθεί» το 2012!

Παράλληλα, είχε «προβλεφθεί» και από τον Βίκτωρα Ουγκό, όπως θα δούμε και στην συνέχεια παρακάτω.

Το βίντεο Pet Goat II δημιουργήθηκε από τον Καναδό Louis Lefebvre το 2012. Το βίντεο βρίθει συμβολισμών και πολλοί του αποδίδουν προφητικές ικανότητες.

Ο τίτλος προέρχεται από το παιδικό βιβλίο The Pet Goat, αυτό που διάβαζε ο πρόεδρος Τζορτζ Μπους την 11η Σεπτεμβρίου του 2001 στο δημοτικό σχολείο Emma Booker School στην Φλόριντα.

Κάποια πράγματα όμως είναι ανατριχιαστικά.

Όπως στο 6:00 του βίντεο όπου μπορείτε να δείτε την κατάρρευση  σε αυτό που παραπέμπει στο  κωδωνοστάσιο της «Παναγίας των Παρισίων» μπροστά από μια μορφή που μοιάζει στο Χριστό που φαίνεται να δακρύζει και μάλιστα με την ίδια φορά που έγινε και στην πραγματικότητα.

I, Pet Goat II

Δείτε και την κατάρρευση του κωδωνοστασίου:

Προκαλεί ανατριχίλα το γεγονός πως ο Βίκτορ Ουγκό είχε περιγράψει την σκηνή το 1831!

Ο συγγραφέας του ομώνυμου βιβλίου, το οποίο είναι ένα αριστούργημα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, αναφέρει χαρακτηριστικά στο συγκεκριμένο απόσπασμα:

«Όλα τα βλέμματα στράφηκαν στο πιο ψηλό μέρος της εκκλησίας. Αυτό που έβλεπαν ήταν κάτι συγκλονιστικό. Μια μεγάλη φλόγα υψωνόταν ανάμεσα στους δυο πύργους με ανεμοστρόβιλους και σπινθήρες, μια τεράστια και ανεξέλεγκτη φλόγα η οποία πότε φαινόταν και πότε χανόταν από τον πυκνό καπνό».

Μάλιστα, ο Βίκτορ Ουγκό αναφέρει χαρακτηριστικά πως τα εμβληματικά γκαργκόιλ ζωντάνεψαν από την φωτιά, με άλλα να κλαίνε και άλλα να φτερνίζονται από τους καπνούς…

με πληροφορίες απόpronews.gr και newsbomb.gr

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ