Ποιος θα Είναι ο Πιο Δύσκολος Μήνας του Ζωδίου σου από εδώ και πέρα

[24/04/2019 - 11:05]

Ποιος θα Είναι ο Πιο Δύσκολος Μήνας του Ζωδίου σου από εδώ και πέρα

Μπορεί το 2019 να θεωρείται καλή χρονιά, για όλα τα ζώδια όμως υπάρχει ένας μήνας όπου θα δυσαρεστηθούν με κάποιες εξελίξεις, θα στενοχωρηθούν ή θα δοκιμαστούν οι  αντοχές τους.

Δες αν είσαι στη λίστα που ακολουθεί και μάθε πότε το δικό σου ζώδιο θα περάσει δύσκολα!

ΚΡΙΟΣ

Ο χειρότερος μήνας του 2019 για σένα είναι ο Ιούνιος. Τότε θα αντιμετωπίσεις πολλές προκλήσεις και δυσκολίες και είναι στο χέρι σου να βρεις τη δύναμη και να σταθείς στα πόδια σου, κάνοντας παράλληλα ένα καλό ξεκαθάρισμα..

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν θα αντιμετωπίσεις σοβαρά προβλήματα μέχρι το τέλος του 2019 και το λέμε αυτό επειδή ο Δεκέμβριος φαίνεται να είναι ο πιο δύσκολος μήνας σου. Ευτυχώς όμως που όλη τη χρονιά θα έχεις μαζέψει αρκετή ενέργεια για να καταφέρεις να αντιμετωπίσεις κάθε ταλαιπωρία που μπορεί να σου τύχει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο πιο άσχημος μήνας του 2019 θα είναι για σένα ο Ιούλιος, επειδή είναι ο μήνας κατά τον οποίο τόσο στα ερωτικά, όσο και στα οικονομικά σου θα υπάρξει μια κρίση. Ωστόσο, τότε θα πάρεις και κάποιες σημαντικές αποφάσεις που σε βάθος χρόνου θα αποδειχτούν σωστές.

ΛΕΩΝ

Θα περάσεις ένα σούπερ καλοκαίρι (μάλλον στο χρωστάει η ζωή από πέρσι) τον Σεπτέμβριο όμως θα αναστενάξεις, καθώς αυτός αναμένεται να είναι ο χειρότερος μήνας σου. Θα σε πιάσει απαισιοδοξία, θα κάνεις αρνητικές σκέψεις και γενικά θα σε πάρει πολύ από κάτω. Σύντομα όμως θα ξαναβρείς τον παλιό καλό σου εαυτό. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δυστυχώς, ο μήνας των γενεθλίων σου δεν θα είναι πολύ ευχάριστος γιατί κι εσύ όπως και ο Λέοντας τον Σεπτέμβριο δε θα περάσεις καλά. Θα προκύψουν αρκετές αλλαγές και δυσκολίες, φρόντισε όμως να μην είσαι εσύ αυτός/η που θα κάνει τα πράγματα χειρότερα με τον αρνητικό τρόπο σκέψης και την έλλειψη ψυχραιμίας.

ΖΥΓΟΣ

Ο χειρότερος μήνας του 2019 θα είναι ο Ιούνιος, κατά τον οποίο αρκετά θα είναι τα θέματα που θα προκύψουν στην προσωπική σου ζωή. Στα ερωτικά σου το τοπίο θα σκοτεινιάσει, όμως αυτήν την περίοδο, επειδή θα βρεθείς σε ένα σταυροδρόμι θα κληθείς να λάβεις σημαντικές αποφάσεις και να κάνεις συγκεκριμένες επιλογές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέλεις ο Δίας που θα είναι σχεδόν όλη τη χρονιά πάνω σου και σου δίνει αέρα, θέλεις η δική σου επιπολαιότητα, το 2019 θα κάνεις πολλές λανθασμένες κινήσεις (ήδη έχουν γίνει κάποιες με το που μπήκε στο ζώδιό σου αλλά δεν το έχεις αντιληφθεί). Τον Δεκέμβριο, λοιπόν, που θα σε αποχαιρετήσει θα βρεθείς μπροστά στα λάθη σου και θα πληρώσεις τις συνέπειες των κακών επιλογών σου. Έχε το στο μυαλό σου και μην ξεφεύγεις από τα όρια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ιούλιος είναι ο μήνας που θα σου φέρει πολλά προβλήματα τόσο για την προσωπική, όσο και για την επαγγελματική σου ζωή κι ιδιαίτερα τις συνεργασίες σου. Τα πάντα όμως εξαρτώνται από εσένα και το αν θα αφήσεις τις καταστάσεις που θα δημιουργηθούν να σε ρίξουν κάτω ή θα σταθείς στα πόδια σου και θα τις αντιμετωπίσεις με σθένος!

astrology.gr

loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ