Πώς να σκίσετε Τέλεια το Τζιν σας με 2 Διαφορετικούς Τρόπους

Πώς να σκίσετε Τέλεια το Τζιν σας με 2 Διαφορετικούς Τρόπους

Λένε πως η μόδα είναι ένας τρόπος για να περνάνε διάφορα μηνύματα στον κόσμο. Στην εποχή της οικονομικής κρίσης, λοιπόν, δεν είναι καθόλου τυχαίο που τα σκισμένα τζιν, οι σκισμένες μπλούζες, τα σκισμένα τζάκετ και τα φθαρμένα παπούτσια γίνονται μόδα.

Τα σκισμένα τζιν είναι ένα trend που κυριαρχεί αυτή τη στιγμή σε όλο τον κόσμο. Ακολουθώντας τους παρακάτω τρόπους μπορείτε, μάλιστα, να φτιάξετε μόνοι σας το πιο όμορφα σκισμένο τζιν χωρίς να ξοδευτείτε αγοράζοντας ένα καινούργιο.

Αν επιθυμείτε να σκίσετε το τζιν σας ώστε να φαίνονται οι άσπρες κλωστές χωρίς να δημιουργηθεί μεγάλη τρύπα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τσιμπιδάκι φρυδιών.

Με ελαφρόπετρα

Φορέστε το τζιν σας και σημειώστε με ένα στυλό τα σημεία που θέλετε να σκιστούν. Με την ελαφρόπετρα μπορείτε να σκίσετε εντελώς το τζιν σας δημιουργώντας τρύπες ή μπορείτε απλά να του δώσετε φθαρμένη όψη. Κόψτε οριζόντια το σημείο που θέλετε να τρυπήσετε.

Μπορείτε εναλλακτικά, να κάνετε απλά μια μικρή ή μεγάλη τρύπα με το ψαλίδι σας (χωρίς να κόψετε, όμως, καθόλου ύφασμα από το τζιν σας). Αρχίστε να τρίβετε με την ελαφρόπετρα πάνω στην τρύπα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Με τσιμπιδάκι φρυδιών

Αν δεν θέλετε να δημιουργήσετε ολόκληρες τρύπες στο τζιν σας αλλά θέλετε να φαίνονται οι άσπρες κλωστές από το εσωτερικό του, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα τσιμπιδάκι φρυδιών.

Κόψτε τρεις στενές λωρίδες με το ψαλίδι (σε μικρή απόσταση μεταξύ τους) και χρησιμοποιώντας το τσιμπιδάκι φρυδιών ξεκινήστε να ξεχωρίζετε τις κλωστές (θα τις δείτε αν γυρίσετε από την ανάποδη το τζιν σας).

Αφαιρώντας οριζόντιες κλωστές θα δημιουργηθεί τρύπα στο τζιν σας, όπως προηγουμένως, με ξεφτισμένες ίνες. Αφαιρώντας τις κάθετες ίνες τότε θα δημιουργήσετε την τρύπα με τις άσπρες κλωστές. Η επιλογή είναι δική σας.

spirossoulis.com

loading...