Τεράστια «Μαύρη Τρύπα» ή «Πύλη» Εμφανίστηκε στη Ρωσία πριν την Υπερπανσέληνο (video)

[06/04/2019 - 11:44]

Τεράστια «Μαύρη Τρύπα» ή «Πύλη» Εμφανίστηκε στη Ρωσία πριν την Υπερπανσέληνο

Ένα φωτεινό στο πάνω μέρος του αλλά και περιμετρικά, δαχτυλίδι, ωστόσο μαύρο και σκοτεινό στο εσωτερικό του, εξέπληξε όσους το είδαν στον νυχτερινό ουρανό!

Κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι, αυτή η μυστηριώδης “καμπάνα” θα μπορούσε να είναι μία «Πύλη» που άνοιξε, ή ένα UFO που έφυγε προς τα πάνω αφήνοντας πίσω του μία τρύπα στα σύννεφα. Ειπώθηκε ακόμα ότι ήταν το φωτεινό περίγραμμα ενός ΑΤΙΑ που βολιδοσκοπούσε την περιοχή.

Μάρτυρες σε αυτό το εντυπωσιακό φαινόμενο, έγιναν πριν από μερικές ημέρες οι κάτοικοι της Χερσονήσου Κόλα, στη βορειοδυτική Ρωσία.

Όπως αναφέρει το newsbomb.gr επικαλούμενο το sputniknews:

Το φως του φεγγαριού, δύο μέρες πριν από την Υπερπανσέληνο του Μαρτίου, και ο δυνατός άνεμος δημιούργησαν ένα «θαύμα της φύσης», όπως λένε οι ειδικοί.

Το πολύ σπάνιο φαινόμενο σε νυχτερινό ουρανό, ονομάζεται φακοειδές νέφος. Εμφανίζεται σε μεγάλο ύψος και είναι ευθυγραμμισμένο κάθετα στην κατεύθυνση του ανέμου.

Τα σύννεφα αυτά αποτελούνται από σταγονίδια νερού και είναι αποτέλεσμα δυνατού ανέμου που φυσά πάνω από ανώμαλο έδαφος.

Το τεράστιο νέφος σε σχήμα φακού εμφανίστηκε στο σκοτεινό ουρανό πάνω από τα βουνά Khibiny. Οι περισσότεροι αυτόπτες μάρτυρες το παρομοιάζουν με «μαύρη τρύπα».

Όταν το νέφος «έκρυψε» την υπέρλαμπρη Σελήνη, δημιουργήθηκε μία εντυπωσιακή εικόνα, την οποία κατέγραψαν σε βίντεο, οι μαγεμένοι κάτοικοι της περιοχής. Η «μαύρη τρύπα» έμεινε μπροστά από το φεγγάρι περίπου 15 λεπτά, χαρίζοντας ένα ανεπανάληπτο θέαμα.

Россияне заметили в небе «черную дыру» | black hole

Εσείς, τι πιστεύετε ότι ήταν;

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ