Ερασιτέχνης αστρονόμος φωτογράφισε τεράστιο πλανήτη δίπλα στη Γη, όπως ισχυρίζεται (video)

Ερασιτέχνης αστρονόμος φωτογράφισε τεράστιο πλανήτη δίπλα στη Γη, όπως ισχυρίζεται

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο Ούγγρος ερασιτέχνης αστρονόμος και φωτογράφος Ivan Eder από τη Βουδαπέστη, παρατηρούσε και φωτογράφιζε τη φωτεινή Σελήνη και αιφνιδίως συνέλαβε κάτι μυστηριώδες: το “μισοφέγγαρο” ενός τεράστιου πλανήτη, στα μέσα Απριλίου 2019.

Όπως φαίνεται να ισχυρίζεται το αντικείμενο που καταγράφηκε δίπλα στην Σελήνη είναι τεράστιων αναλογιών σε σύγκριση με τον δορυφόρο μας και παραπέμπει έντονα σε κομμάτι ενός πολύ μεγάλου ουράνιου σώματος, το οποίο βρίσκεται απίστευτα κοντά στη Γη

Με μεγάλη έκπληξη, ο Eder μελέτησε προσεκτικά τη φωτογραφία που είχε καταγράψει λίγο νωρίτερα, αλλά δεν κατάφερε να βρει καμία λογική εξήγηση γι’ αυτό. Δημοσίευσε τη φωτογραφία στα κοινωνικά μέσα όπου προκάλεσε, με μιας, έναν χαμό από σχόλια.

Πολλοί ισχυρίστηκαν ότι είναι ο Nibiru, άλλοι είπαν ότι είναι κάποιου είδους αντνάκλαση, ότι άνοιξε μία πύλη, ότι είναι μητρικό σκάφος, ότι είναι απάτη και πολλά άλλα.

Τι από όλα αυτά μπορεί να συμβαίνει; Δείτε το περίεργο συμβάν που ο ερασιτέχνης αστρονόμος ισχυρίζεται ότι είναι πραγματικό και το κατέγραψε:

Amateur astronomer photographs the sickle of an “Huge Planet” near the Earth

diadrastika.com

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.