Ποιος ο Αληθινός Σκοπός του Gobekli Tepe; Η Linda Moulton Howe Εξηγεί μία Θεωρία

Ποιος ο Αληθινός Σκοπός του Gobekli Tepe; Η Linda Moulton Howe Εξηγεί μία Θεωρία

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η Linda Moulton Howe, γεννημένη το 1942, είναι αμερικανίδα ερευνήτρια και δημοσιογράφος, βραβευμένη με Emmy παραγωγός ντοκιμαντέρ, αλλά είναι ιδιαίτερα γνωστή για τις εργασίες της πάνω σε θέματα εξωγήινων, ενώ είναι υποστηρικτής μιας ποικιλίας θεωριών συνωμοσίας, ανάμεσα στις οποίες δεν διστάζει να ισχυριστεί ότι η αμερικανική κυβέρνηση εργάζεται και συνεργάζεται με ανώτερους νοήμονες πολιτισμούς.

Τώρα, έρχεται και κάνει μία τεράστια παρουσίαση που αφορά αρκετά αρχαία μνημεία που τελούν υπό την ιδιαιτερότητα του μυστηρίου και των αναπάντητων ερωτημάτων που έχουν αναπτυχθεί γύρω από αυτά στο πέρασμα των αιώνων.

Ειδικότερα για το Gobekli Tepe, υποστηρίζει, ανάμεσα σε άλλα πως τα ραντάρ εδάφους που έχουν διεισδύει κάτω από την επιφάνεια, δείχνουν ότι υπάρχουν περίπου 300 σταθεροί πυλώνες σε δεκαοκτώ δακτυλίους κάτω από το λόφο που δεν έχει ακόμα ανασκαφεί.

Το μυστήριο συγκεντρώνεται στην συμπίεση του εδάφους που υποδεικνύει ότι περίπου χίλια χρόνια μετά τη δημιουργία του μνημείου, όλοι οι πυλώνες του Gobekli θάφτηκαν.

Γνώριζαν οι κατασκευαστές ή οι μετέπειτα αρχιτέκτονες κάποιον επικείμενο κίνδυνο; Μήπως υπήρχε κάποιος τελείως διαφορετικός λόγος που έγινε αυτή η εργασία;

Αναρωτιέται κανείς: Δεν είναι πολύ παράξενο να κάνει ένα πολιτισμός μία τιτάνια προσπάθεια όπως απαιτείται για την ανέγερση μεγάλων πέτρινων όγκων – πριν από 12.000 χρόνια – και στη συνέχεια να τους θάψει χίλια χρόνια αργότερα, αφήνοντας μόνο ένα πολύ συγκεκριμένο μέρος ορατό στην επιφάνεια;.

Αυτό που προκύπτει σαν ένα πολύ γενικό συμπέρασμα ύστερα από αρκετές έρευνες και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Linda Moulton Howe, είναι ότι το Gobekli Tepe, όπως και οι πυραμίδες, τα ζιγκουράτ και πολλά άλλα αρχαιολογικά μνημεία σε αυτόν τον πλανήτη, θα μπορούσαν να είναι αυτοενεργοποιούμενοι μηχανισμοί που υποστηρίχτηκαν και αφέθηκαν στη Γη από κάποια μη ανθρώπινη νοημοσύνη πριν από πολλές χιλιετίες.

Ποιος θα μπορούσε να είναι ο σκοπός τους; Σταθμοί ενέργειας ζωτικής σημασίας για την ίδια τη ζωή του πλανήτη; Λίθινες συσκευές ελέγχου ή μηχανολογική διάταξη για τη ρύθμιση ροών ενέργειας που μόλις στις μέρες μας οι επιστήμες αρχίζουν να υποπτεύονται ότι υπάρχουν;

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Θεωρίες και εικασίες που πηγαίνουν πάρα πολύ “μακριά”, οι οποίες ακούγονται συναρπαστικές, αλλά δεν είναι αποδεκτές από τις ακαδημίες επιστημών.

Μάθετε περισσότερα στο βίντεο με την παρουσίαση που κάνει η Linda Moulton Howe:

Linda Moulton Howe Ancient Pyramids, Ziggurats and Gobekli Tepe’s True Purpose Discovered?

https://youtu.be/25sYTt_z2nA

diadrastika.com