Αλλόκοτο Ανθρωποειδές Καταγράφηκε σε Ζωολογικό Κήπο

[19/05/2019 - 16:28]

Αλλόκοτο Ανθρωποειδές Καταγράφηκε σε Ζωολογικό Κήπο

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένα πολύ περίεργο βίντεο έχει αρχίσει και κυκλοφορεί ξανά το οποίο δείχνει ένα αρκετά παράξενο σκηνικό που έχει να κάνει με ένα απόκοσμο πλάσμα στον ζωολογικό κήπο στο Onesti της Ρουμανίας.

Πρόκειται για έναν πραγματικό ζωολογικό κήπο ο οποίος λέγεται ότι έκλεισε για το κοινό το 2007, επειδή δεν ήταν σύμφωνο με τους κανόνες της ΕΕ και άνοιξε και πάλι το 2015. Το βίντεο που ακολουθεί, ενδεχομένως, προέρχεται από εκείνη την περίοδο και, ίσως, να ήταν αυτό ο λόγος για τον οποίο έκλεισε,

Σύμφωνα με άλλα σχόλια, ακούγονται δύο γυναίκες που λένε: «Μην το αγγίζεις, τι είναι; Ένας άνδρας ή μια γυναίκα;» και «Δεν βλέπεις ότι όλα είναι στα αίματα;»

Στη συνέχεια ακούγεται ένα τύπος να φωνάζει λέγοντας «Απενεργοποιήστε το τηλέφωνο! Απενεργοποιήστε το τηλέφωνο»

Οι απόψεις διίστανται για το αν πράγματι το βίντεο και το μυστηριώδες ανθρωποειδές πλάσμα είναι αληθινό ή ένα καλοσκηνοθετημένο σενάριο.

Ένας χρήστης, σημείωσε στα σχόλια πως ζει στη Ρουμανία και πραγματικά ποτέ δεν άκουσε ή είδε αυτό το βίντεο, ενώ όπως εξηγεί αν και όποτε συμβαίνει κάτι ανατριχιαστικό ή παραφυσικό στη Ρουμανία, σείονται όλα τα κανάλια της τηλεόρασης, ακόμα κι αν είναι ψεύτικο.

Όπως και έχει εμείς σας το παρουσιάζουμε και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

A video analysis of that Captive humanoid creature filmed in the Romanian Zoo (Disclose Screen)

diadrastika.com

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ