Δυο Κορυφαία Αφροδισιακά που «Απογειώνουν» τις Επιδόσεις στο Κρεβάτι

[06/05/2019 - 10:32]

Δυο Κορυφαία Αφροδισιακά που «Απογειώνουν» τις Επιδόσεις στο Κρεβάτι

Διαχρονικά τα τρόφιμα στα οποία αποδίδονται αφροδισιακές ιδιότητες συχνά επιλέγονται με βάση την αρχή της ομοιότητας, μοιάζουν δηλαδή με τα ανδρικά ή γυναικεία αναπαραγωγικά όργανα ή θεωρούνται ιδιαίτερα τονωτικά και ενισχυτικά του οργανισμού, σε τέτοιο βαθμό που η δράση τους… συμπαρασύρει και την ερωτική απόδοση.

Πολλές φορές μάλιστα κάποια τρόφιμα και βότανα θεωρούνται κατεξοχήν γυναικεία ή ανδρικά, με την έννοια ότι ταιριάζουν περισσότερο στην ανδρική ή τη γυναικεία φύση, ιδιαίτερα για τους γνώστες της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής και τους οπαδούς των ανατολικών φιλοσοφιών.  Ποια είναι αυτά;

Μοσχοκάρυδο. Ξέρετε ότι το γνωστό μυρωδικό κάνει πολύ περισσότερα από το να δίνει γεύση στο φαγητό; Στην Ινδική αγιουρβεδική ιατρική το μοσχοκάρυδο θεωρείται ισχυρό αφροδισιακό που αυξάνει κυρίως τον ερωτικό αισθησιασμό και ενισχύει την ερωτική επιθυμία. Γι’ αυτό αν και απευθύνεται και στα δύο φύλα, ταιριάζει περισσότερο στη γυναικεία φύση.

Ωστόσο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την αδύναμη στύση του άνδρα.

Προσέξτε όμως επειδή σε μεγάλη δόση, άνω των 10γρ, είναι παραισθησιογόνο και επικίνδυνο.

Γι’ αυτό και ο πιο ασφαλής τρόπος να εκμεταλλευτείτε την αφροδισιακή του δράση είναι να ρίχνετε π.χ., μια πρέζα (1-3γρ) μοσχοκάρυδο στο φαγητό. Η δράση του μυρωδικού είναι άμεση (την ίδια νύχτα).

Ψίχα καρυδιού. Το καρύδι είναι γνωστό για τις τονωτικές ιδιότητές του. Διόλου τυχαία τα καρύδια με το μέλι δίνονταν στους νεόνυμφους στο πλαίσιο της γαμήλιας τελετής. Τα καρύδια μοιάζουν με τα νεφρά – που θεωρούνται τα κατεξοχήν όργανα της ανθρώπινης σεξουαλικότητας, επειδή μοιάζουν με σπόρους.

Επιπλέον η ένωση στο εσωτερικό του καρυδιού μοιάζει με την ένωση ανάμεσα στα δυο νεφρά. Θεωρείται ότι τα καρύδια τονώνουν την ενέργεια του νεφρού, ενισχύοντας τη σεξουαλική ενέργεια του ατόμου – κυρίως δε την αδύναμη στύση. Προτιμήστε να φάτε το καρύδι ολόκληρο με την ένωσή του.

Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.

pronews.gr

loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ