Η Αρχή του Μύθου των «Δασκάλων του Διαστήματος»

Η Αρχή του Μύθου των «Δασκάλων του Διαστήματος»

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Λίγοι γνωρίζουν το μύθο των «Δασκάλων του Διαστήματος». Αυτό είναι φυσιολογικό, διότι στην πραγματικότητα είναι πολύ μυστικές πληροφορίες που, όμως, παρά την μυστικότητά τους είναι διάχυτες σε πάρα πολλές παραδόσεις αρχαίων λαών, ανάμεσά τους και η ελληνική μυθολογία.

Το μυστικό των «Δασκάλων του Διαστήματος» αποκαλύφθηκε από τους εξωγήινους που συμμετείχαν στο υποτιθέμενο περιστατικό της συντριβής ιπτάμενου δίσκου στο Roswell, για το οποίο υπάρχουν αρκετές κόντρες κατά πόσο ήταν ένα αληθινό και πραγματικό επεισόδιο.

Όπως αναφέρει το UFO Today, στο βίντεο που ακολουθεί πιο κάτω, Αυτή η φυλή εξωγήινων ήρθε σε επαφή με την μυστική κυβέρνηση, τον καιρό εκείνο, έδωσε και έλαβε μυστικές πληροφορίες.

Μία από τις σημαντικότερες πληροφορίες που διέρρευσαν σε αυτά τα μυστικά εξωγήινα αρχεία ήταν η ύπαρξη των «Δασκάλων του Διαστήματος» ή «Κυρίαρχων του Διαστήματος», ανάλογα με το πως αποφασίζει να μεταφράσει κάποιος το “Space Masters”.

Αυτά τα όντα ήταν τεράστια και γίγαντα πλάσματα του διαστήματος που η ύπαρξή τους φτάνει πολύ πίσω στον χρόνο. Υπάρχουν πολλές, πάρα πολλές παραδόσεις σε αρχαίους μύθους και νεομυθολογίες για αυτούς τους “διαστημικούς κυρίους”.

Μερικοί μύθοι λένε ότι ήταν μία από τις πρώτες φυλές του σύμπαντος οι οποίες είχαν τη δύναμη να κατακτήσουν ολόκληρο το σύμπαν αλλά και άλλα σύμπαντα.

Υπάρχουν κάποιες φήμες ότι μερικές φορές πολεμούν μεταξύ τους και ότι οι μάχες αυτές διαρκούν για δισεκατομμύρια χρόνια, τώρα.

Άλλοι υποστηρίζουν ότι αυτοί οι “Δάσκαλοι” δεν είναι τίποτε περισσότερο από δυνάμεις της φύσης, είτε ευρύτεροι συμπαντικοί νόμοι, είτε δυνάμεις που σήμερα εξηγούνται με την φυσική και τα μαθηματικά ή που προσπαθούν να εξηγηθούν με όσες γνώσεις διαθέτουμε ως τώρα.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Κάποιοι άλλοι ισχυρίζονται ότι είναι οι πρωταρχικοί θεοί ή τα πρωταρχικά πνεύματα που μεγάλο ή μικρό μέρος τους απορροφούνται από νοήμονα πλάσματα σε κατοικημένους πλανήτες όπως η Γη, οπότε – στην προκειμένη περίπτωση – έχουν προκύψει άνθρωποι-Διδάσκαλοι που έδωσαν ή προσπάθησαν να δώσουν τα φώτα του πολιτισμού και της γνώσης στην ανθρωπότητα.

Εσείς τι πιστεύετε για όλα αυτά; Ποια είναι η γνώμη σας;

The secret of the “Space Masters” – The Roswell Teachings – part 1

https://youtu.be/pppIQ1pZXR0

diadrastika.com