Ο Corey Goode εξηγεί ποιοι βρίσκονται πίσω από τις κυβερνήσεις και κινούν τα νήματα

Ο Corey Goode εξηγεί ποιοι βρίσκονται πίσω από τις κυβερνήσεις και κινούν τα νήματα

Οι Λευκοί Βασιλικοί Δράκοι και η Ατζέντα τους. Αυτοί κρύβονται πίσω από τις κυβερνήσεις, τους στρατούς, το τραπεζικό σύστημα και τα ΜΜΕ. Όλοι οι θεσμοί βρίσκονται υπό τον έλεγχο τους.

Κυβερνούν την ανθρωπότητα μέσω των ανθρωπόμορφων υβριδίων που δημιούργησαν, παραμένοντας οι ίδιοι κρυμμένοι με ασφάλεια μακριά από τα βλέμματα των ανθρώπων, κινώντας τα νήματα από απόσταση.

Οι Illuminati είναι οι κύριοι πληρεξούσιοι και εντολοδόχοι των Δράκων, οι οποίοι μέσω της εξαπάτησης και του φόβου που διασπείρουν στις ανθρώπινες κοινωνίες, προωθούν την ατζέντα των αφεντικών τους, που είναι η μετατροπή του ανθρώπινου DNA σε ερπετοειδές, όχι μόνο στον πλανήτη μας αλλά και σε ολόκληρο τον Γαλαξία, με τελικό στόχο την επικράτηση τους.

Οι βασιλικοί ερπετοειδείς Δράκοι αποτελούν την αιτία όλων των δεινών της ανθρωπότητας και βρίσκονται πίσω από κάθε ύφεση, αναταραχή, πόλεμο ή καταστροφή και υποβάθμιση της ανθρωπότητας. Επιδιώκουν να επιβραδύνουν τις δονήσεις των ανθρώπων και να ανακόψουν τη σύνδεση τους με τον ανώτερο τους εαυτό, ώστε να τους εμποδίσουν να ανελιχθούν σε όντα ανωτέρων διαστάσεων.

Η συνειδητοποίηση όλων αυτών, είναι και η δύναμη σας. Πρέπει να κατανοήσετε το συμπαντικό δίκαιο και να γνωρίζετε τα δικαιώματά σας ως κυρίαρχα όντα. Σταθείτε σ’ αυτά που πραγματικά πιστεύετε και επιβεβαιώστε τη βούληση και τις προθέσεις σας.

Η άγνοια και ο φόβος είναι τα μόνα που μπορούν να σας κρατήσουν πίσω.

Να επιλέγετε καθημερινά τις εμπειρίες που θέλετε να βιώνετε χωρίς να επιτρέπετε να σας τις καθορίζει κάποια άλλη ανώτερη αρχή ή οι θεσμοί που επιβάλλουν οι ερπετοειδείς..

Απομαγνητοφώνηση από τον αγαπητό φίλο Κυριάκο

Δείτε το βίντεο για να μάθετε περισσότερα από τον Corey Goode:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Inner Earth Beings, Reptilians & The Timeline War: Corey Goode EXCLUSIVE [Part 2]

Nicos Kastanias