Δεκάδες Πυραμίδες Μαζεμένες στο Βυθό του Ατλαντικού Ωκεανού

[26/05/2019 - 08:58]

Δεκάδες Πυραμίδες Μαζεμένες στο Βυθό του Ατλαντικού Ωκεανού

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Άραγε, υπήρξε η Ατλαντίδα, ο περιβόητος αρχαίος πολιτισμός που βυθίστηκε στον ομώνυμο ωκεανό, όπως τα περιγράφει ο Πλάτωνας; Και αν ήταν ένα αληθινό γεγονός η ύπαρξή της, άραγε οι πυραμίδες σε όλο τον κόσμο να είναι μία κληρονομιά που μας άφησαν οι Άτλαντες, όπως πολλοί υποστηρίζουν;

Όποια και αν είναι η αλήθεια για ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια όλων των εποχών, τώρα, υποστηρίζεται πως στο βάθος του Ατλαντικού Ωκεανού κοντά στις ακτές των Ηνωμένων Πολιτειών, ο ερευνητής της Αργεντινής Marcelo Irazusta μας δείχνει την ύπαρξη δεκάδων πυραμίδων που βρίσκονται μεταξύ μιας οροσειράς μεγαλύτερης από 2000 μέτρα βάθους.

Βασισμένος στο Google Earth, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, όπου μας δίνει μία προς μία τις δομές και τις συνετατεγμένες τους, ο Αργεντίνος ερευνητής ισχυρίζεται ότι οι μεγάλες ψηλές δομές με τριγωνικό σχήμα, στην πραγματικότητα θα μπορούσαν να είναι πυραμίδες.

Κάποιοι μπορεί να υποθέσουν ότι πρόκειται για σφάλμα του Google Earth, αλλά σύμφωνα με τον Marcelo Irazusta, αυτό δεν μπορεί να είναι και τόσο πιθανό, καθώς τέτοιου είδους σφάλματα δεν εντοπίζονται πουθενά αλλού, σε άλλους βυθούς, σε άλλα μέρη του πλανήτη, αλλά μόνο ειδικά σε αυτή την περιοχή.

Οι πυραμιδικές δομές έχουν διαφορετικά μεγέθη και σχήματα, ενώ μερικές είναι εν μέρει θαμμένες στον βυθό της θάλασσας.

Αυτή η ανακάλυψη δεν κάνει τίποτα άλλο από την επισήμανση αρκετών ανωμαλιών στο σημείο εκεί και εγείρει πολλές υποθέσεις, όπως ότι βρίσκονται σε μία περιοχή που ταιριάζει με τις περιγραφές του Πλάτωνα μία ηπείρου που ονόμασε Ατλαντίδα.

Ωστόσο, το μυστήριο αυτών των δομών απαιτεί πραγματικά επιστημονικές απαντήσεις καθώς, προς το παρόν, όλα αυτά είναι μόνο εικασίες. Θα χρειαστεί να πάνε ειδικοί στο βυθό της θάλασσας γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουν να αποδείξουν ή όχι την ύπαρξη των δομών αυτών και τι πραγματικά είναι.

Παρακολουθείστε το βίντεο για δείτε αυτές τις δομές και το πόσο κοντά βρίσκονται η μία στην άλλη, γεγονός που στα μάτια των συνωμοσιογράφων δεν φαίνεται να είτε τυχαίες οι αποστάσεις:

Pirámides en el mar. Resto de la Atlántida o de una civilización perdida?

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ