Ο Καιρός Ήρθε: Επιστήμονες Δημιούργησαν, το «Τέλειο Όπλο» που είναι ένα «Έξυπνο Τατουάζ»

Ο Καιρός Ήρθε: Επιστήμονες Δημιούργησαν, το «Τέλειο Όπλο» που είναι ένα «Έξυπνο Τατουάζ»

Στην Ελλάδα μπορεί να λέμε ότι είμαστε “πίσω από τον κόσμο” τεχνολογικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έμειναν πίσω και οι υπόλοιπες χώρες.

Τεχνολογικές εφαρμογές που φαντάζουν απίστευτες ή και φανταστικές, στην πραγματικότητα είναι πέρα για πέρα αληθινές.

Έξυπνο τατουάζ: Παίρνει και λαμβάνει δεδομένα. Μπορεί να αποθηκεύσει αρχεία. Επίσης οι άνθρωποι που τα έχουν πάνω τους, μπορούν να ακούσουν μέχρι και μουσική αλλά και να αλλάξουν…κανάλια στην τηλεόραση.

Ποιος προωθεί αυτό το τατουάζ; Η γνωστή εταιρία Microsoft.

Το έξυπνο τατουάζ μπορεί να σας ενημερώνει για την κατάσταση του σώματός σας αλλά και του περιβάλλοντος. Μπορεί, επίσης, να κάνει προβολή ολογράμματος (τατουάζ) στο χέρι μας, όπως θα δείτε στα βιντεάκια που ακολουθούν παρακάτω.

Μπορούμε εύκολα να φανταστούμε πόσο χρήσιμα μπορούν να φανούν αυτά τα έξυπνα τατουάζ, για την Παγκόσμια εξουσία. Είναι εύκολο να προωθηθεί η συγκεκριμένη τεχνολογία στους ανθρώπους. Υπάρχει κάποιος που να μην θέλει να…βελτιωθεί;

Με ποιο κόστος όμως; Σκεφτείτε ένα κόσμο στον οποίο δεν θα ελέγχετε τις λειτουργίες του σώματός σας. Ένα κόσμο στον οποίο κάποιος θα μπορεί να χακάρει το ίδιο σας το σώμα. Ένα κόσμο που θα αφαιρεί στην πράξη, την ελευθερία σας.

Βλέπουμε τα αρνητικά της εξέλιξης της τεχνολογίας όχι επειδή την φοβόμαστε, αλλά επειδή οι άνθρωποι έχουν την τάση να χάνουν το μέτρο.

Πλέον όλα είναι φανερά. Η εξέλιξη μας έχει προλάβει. Το μόνο που μένει, είναι να δώσουμε σημασία!

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Παρακολουθείστε και τα σχετικά βντεάκια:

www.el.gr

loading...