Τα Φουτουριστικά Σχέδια της NASA που λες και Παραλήφθηκαν από Ανώτερους Πολιτισμούς

[27/05/2019 - 11:07]

Τα Φουτουριστικά Σχέδια της NASA που λες και Παραλήφθηκαν από Ανώτερους Πολιτισμούς

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

H NASA φτάνει σε μία εποχή όπου οι ανάγκες είναι πλέον πολύ διαφορετικές από τότε που πρωτοφτιάχτηκαν πύραυλοι και τεχνητοί δορυφόροι.

Κάποια στιγμή μεταβήκαμε στην εποχή των διαστημικών λεωφορείων, αλλά η τεχνολογία είναι αρκετά μπροστά από τότε και οι ανάγκες εντελώς διαφορετικές για τα σχέδια και τα οράματα αυτών που τα διαχειρίζονται.

Η εννοιολογική ομάδα σχεδιασμού της NASA μετατρέπει το κλασικό διαστημικό σκάφος σε εκείνο που θα μπορούσε να φανταστεί ο καθένας μέσα από ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Και δεν είναι μόνο ο σχεδιασμός της ατράκτου αλλά είναι και ο τρόπος μεταφοράς.

Ενδεχομένως, δεν θα διακτινίζονται τα διαστημόπλοια άμεσα στον τόπο προορισμού, ούτε, ίσως, θα κινούνται με την ταχύτητα του φωτός, ωστόσο οι διάφοροι επιστήμονες μεταφέρουν σκέψεις που θα μπορούσαν σταδιακά να γίνουν πραγματικότητα οπότε τα νέα διαστημόπλοια και οι διάφοροι ρομποτικοί βοηθοί θα μοιάζουν σαν να παρέλαβαν κατευθείαν εξωγήινη τεχνολογία ύστερα από μυστικές συμφωνίες με ανώτερους πολιτισμούς.

Αυτό βέβαια, είναι ένα καθαρό σενάριο θεωριών συνωμοσίας που θα επιβεβαίωνε τους λάτρεις του είδους, αλλά στην επίσημη εκδοχή αυτών των προσπαθειών δεν χωράνε οι εξωγήινοι και οι ανώτερες τεχνολογίες τους.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί να μάθετε και να δείτε τι ετοιμάζουν οι επιστήμονες της NASA:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

How NASA Mission Designers Invent Futuristic Spacecraft

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ