Η Φωτογραφία του Εξωγήινου που Όλοι Νομίζουν ότι Είναι Ψεύτικη Αλλά Είναι 100% Αληθινή

Η Φωτογραφία του Εξωγήινου που Όλοι Νομίζουν ότι Είναι Ψεύτικη Αλλά Είναι 100% Αληθινή

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Το να υπάρχει μία φωτογραφία η οποία κυκλοφορεί ευρύτατα στο διαδίκτυο και όλοι να την χρησιμοποιούν για να την επενδύσουν σε άρθρα και βιντεάκια με εξωγήινους και UFOs, νομίζοντας ότι είναι μία αρτίστικη δουλειά, αλλά…

…αλλά να βγαίνει κάποιος και να υποστηρίζει ότι είναι 100% αληθινή, είναι ένας τεράστιος ισχυρισμός που, φυσικά, καμία υπηρεσία και κανένας σκεπτικιστής δεν πρόκειται να παραδεχτεί. Αντίθετα, υποστηρίζεται ότι είναι απλά fake news και μία βαρβάτη θεωρία συνωμοσίας χωρίς καμία μα καμία υπόσταση.

Το αν είναι η όχι, αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο να αποδειχτεί καθώς οι συνωμοσιογράφοι υποστηρίζουν ότι κατασκευάζονται στοιχεία που μπορούν καταρρίψουν την αλήθεια. Μεγάλο μπλέξιμο.

Το αφήνουμε, λοιπόν, στον κάθε αναγνώστη με τις δικές του κριτικές ικανότητες να αμφισβητήσει ή να διερευνήσει το θέμα όσο του είναι δυνατόν.

Ας δούμε, λοιπόν, ποια υποστηρίζεται ότι είναι η ιστορία με τη φωτογραφία του εξωγήινου που όλοι νομίζουν ότι είναι ψεύτικη αλλά είναι 100% αληθινή:

Σύμφωνα με το UFO Today και το βίντεο που ακολουθεί, υπάρχει μία εικόνα που χρησιμοποιείται από πολλά μέσα ενημέρωσης όταν αναφέρονται σε θέματα με εξωγήινους, η ιστορία της οποίας είναι τόσο συναρπαστική όσο και η ίδια η εικόνα.

Όλα ξεκίνησαν κοντά στο Roswell. Λίγο μετά τη συντριβή, η NASA ήρθε σε επαφή με έναν εξωγήινο πολιτισμό. Αυτοί οι εξωγήινοι ήθελαν να συναντήσουν τους ανθρώπους που κυβερνούσαν τον κόσμο. Έκαναν μια συμφωνία. Με αντάλλαγμα την μυστική τεχνολογία οι άνθρωποι που έκαναν τη συμφωνία έπρεπε να προετοιμάσουν την ανθρωπότητα για την άφιξη των εξωγήινων.

Μια απαίτηση που υπέβαλαν οι εξωγήινοι ήταν να διαρρεύσουν την πραγματική τους εικόνα στην ανθρωπότητα, ώστε να συνηθίσουν και να εξοικειωθούν.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Διαβάστε επίσης: Την Παλαιότερη Αυθεντική Φωτογραφία Εξωγήινου Όντος ισχυρίζεται ότι έχει στα χέρια του ερευνητής

Μπορεί να αληθεύει μία τέτοια εξωπραγματική ιστορία; Δείτε το βίντεο με την φωτογραφία του εξωγήινου που όλοι νομίζουν ότι είναι ψεύτικη αλλά είναι 100% αληθινή – και ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα:

Διαβάστε επίσης: Η Φωτογραφία του Εξωγήινου που Δημοσιεύτηκε σε Συστημικό Περιοδικό και Πιστεύεται ότι Είναι Αληθινή

What nobody knows about this alien picture…

https://youtu.be/W-CGZRzG0zk

diadrastika.com