Κρατήρας στη Σελήνη Περιέχει Ολόκληρη Πόλη Φτιαγμένη από ένα Συνδυασμό Βιοτεχνολογίας;!

Κρατήρας στη Σελήνη Περιέχει μία Ολόκληρη Πόλη Φτιαγμένη από ένα Συνδυασμό Βιοτεχνολογίας;!

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μία ολόκληρη πόλη βρίσκεται μέσα σε αυτόν τον κρατήρα που μοιάζει περισσότερο με ένα τυλιγμένο έντερο υποστηρίζει ο Scott C. Waring, γνωστός για τις θεωρίες του περί ύπαρξης εξωγήινων στο φεγγάρι.

Γι’ αυτόν δεν υπάρχει καμία αμφιβολία στο μυαλό του ότι οι εξωγήινοι νοήμονες πολιτισμοί χρησιμοποιούν ένα συνδυασμό τεχνολογίας με τη βιολογία για να αναπτύξουν μερικές από τις μεγαλύτερες δομές και τα σκάφη τους.

Μερικές φορές η φαντασία και οι προσωπικές πεποιθήσεις του καθενός βάζουν καινούργια στάνταρ στα δεδομένα θεωριών που υπάρχουν, τα οποία όμως μοιάζουν περισσότερο με μυθιστορήματα φαντασίας.

Ενδεχομένως, λοιπόν, θα μπορούσαν αυτοί οι πολιτισμοί, χρησιμοποιώντας τεχνολογία και βιολογία μαζί, να κάνουν τις πόλεις τους να “φυτρώνουν” και να “ανθίζουν” όπως τα λουλούδια και με ένα φυσικό τρόπο να γεμίζει μία περιοχή με ένα δάσος από κτιριακές δομές, χωρίς να χτίζει κανείς!

Ναι, είναι, μία πρόκληση αν το σκεφτεί κανείς αυτό και είναι, επίσης, μία πολύ χαριτωμένη θεωρία συνωμοσίας, αλλά θα μπορούσε να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα;

Πάντως, πρέπει να παραδεχτούμε ότι το σκεπτικό είναι πρωτότυπο.

Alien City Found In Crater In US Navy Clementine Moon Map, UFO Sighting News.

diadrastika.com

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.