Κρύβουν έναν Εξωγήινο στην Αποθήκη τους από το 1974

Κρύβουν έναν Εξωγήινο στην Αποθήκη τους από το 1974

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω περιγράφεται και απεικονίζεται μία ιστορία από αυτές που δεν είναι πάντα εύκολο να καταλάβει κανείς κατά πόσο αυτά που λέγονται και παρουσιάζονται μπορεί να είναι αληθινά ή μέρος μιας ψεύτικης ιστορίας πολύ καλά σκηνοθετημένης.

Αφήνουμε, λοιπόν, να κρίνει ο καθένας μόνος του τι μπορεί να συμβαίνει πραγματικά.

Τον Ιανουάριο του 1974 ένας Ιπτάμενος Δίσκος, έπεσε κάπου στα βουνά των Άνδεων, στο Περού. Τέσσερις μάρτυρες εκεί κοντά, είδαν τι συνέβη.

“Το είδαμε να πέφτει από τον ουρανό”, αναφέρει στην κάμερα ένας από από τους τέσσερις.

Μέσα στο ιπτάμενο όχημα υπήρχαν τρεις επιβάτες που έμοιαζαν με ανθρωποειδή. Μόνο ένα από αυτά τα όντα, επέζησε της συντριβής από την πτώση.

Οι τέσσερις μάρτυρες προσπάθησαν να βοηθήσουν το ον που ζούσε ακόμη, αλλά δυστυχώς μετά από λίγες ώρες απεβίωσε λόγω των θανατηφόρων τραυμάτων.

Σύμφωνα με το βίντεο, ο Στρατός, ήρθε, περικύκλωσε την περιοχή, έσβησε τα ίχνη και στη συνέχεια αρνήθηκε το συμβάν.

Οι μάρτυρες ισχυρίστηκαν ότι ο “εξωγήινος” είχε λευκό και λεπτό δέρμα, ότι δεν είχε μαλλιά στο κεφάλι και γενικότερα δεν υπήρχαν τρίχες σε άλλα μέρη του σώματός του, καθώς δεν φορούσε ρούχα. Επίσης, ότι είχε μεγάλα μάτια που ήταν εξολοκλήρου μαύρα. Δεν μίλησε, ούτε άρθρωσε κάποια “λέξη” πέρα από περίεργους ήχους, πιθανότατα λόγω του τραυματισμού του.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Γίνεται προφανές το γεγονός, ότι οι μάρτυρες δεν αποκάλυψαν ποτέ στον Στρατό ή σε οποιονδήποτε άλλον, ότι το πτώμα του ¨εξωγήινου” το διατήρησαν και το έκρυψαν όλα αυτά τα χρόνια στην αποθήκη τους όπου, ενδεχομένως, το μετέφεραν για τις πρώτες βοήθειες ή αφού απεβίωσε.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί:

Alien Body Found – The incontestable proof of the existence of aliens on Earth

https://youtu.be/DSCEJZlGd7w

diadrastika.com