Το Λιώσιμο των Πάγων στην Ανταρκτική Αποκάλυψε μία Εξωγήινη Υποβρύχια Βάση;

Το Λιώσιμο των Πάγων στην Ανταρκτική Αποκάλυψε μία Εξωγήινη Υποβρύχια Βάση;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο πλανήτης Γη υπόκειται σε σημαντικές αλλαγές συμπεριλαμβανομένης της Ανταρκτικής η οποία φιλοξενεί ένδοξες οροσειρές τυλιγμένες στον πάγο.

Κατά καιρούς πολλά παράξενα σχήματα μοιάζουν να υποδηλώνουν πως εκεί υπάρχουν αρχαία συγκροτήματα χαμένων πολιτισμών, ή ακόμα και αλλόκοτα μυστικά.

Τώρα, ένα ακόμα μυστήριο έρχεται να προστεθεί στην μακροσκελή λίστα που αφορά τέτοια γεγονότα στην παγωμένη ήπειρο, καθώς φαίνεται να εντοπίστηκε μία εκπληκτική δομή, η οποία είναι τόσο τέλεια στρογγυλή που οι απανταχού συνωμοσιογράφοι έχουν αρχίσει να υποστηρίζουν ότι καθώς οι πάγοι λιώνουν αποκαλύπτουν μία δομή που δεν μπορεί να είναι κάτι φυσικό, παρά μία υποβρύχια βάση εξωγήινων.

Άλλες εκτιμήσεις θέλουν να πρόκειται για ένα απόλυτα φυσικό φαινόμενο, ένας τεράστιος δίσκος από πάγο, όπως και άλλοι σαν και αυτόν που έχουν παρατηρηθεί, όπως υποστηρίζεται, και σε άλλες περιοχές όπως η Αρκτική, η Σκανδιναβία, ο Καναδάς, η βορειοανατολική Εσωτερική Μογγολία, σε παγωμένο ποτάμι στο Hulun Buir City, στην κεντρική Ρωσία, κοντά στην περιοχή του Omsk, σύμφωνα με το National Geographic -και αλλού.

Ακολουθούν οι συντεταγμένες όπου μπορείτε να περιηγηθείτε στο Google Earth: 74°35’39.74″S 164°54’44.56″E

Για μεγαλύτερη ευκολία δείτε το βίντεο:

Melting Antarctica Ice Reveals UFO Underwater Base

diadrastika.com

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.