Το Μοντέλο που Εξέπληξε τους Πάντες Αλλά Δεν ήταν Εύκολος ο Δρόμος της

Το Μοντέλο που Εξέπληξε τους Πάντες Αλλά Δεν ήταν Εύκολος ο Δρόμος της

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Το αυστραλιανό μοντέλο Duckie Thot είναι γνωστή και ως “Black Barbie”. Και ενώ αυτή η πανέμορφη γυναίκα σαρώνει στον κόσμο της μόδας δεν ήταν πάντα τόσο λαμπερή.

Οι τηλεθεατές του Next Top Model της Αυστραλίας, ακόμη και οι συνάδελφοί τους μιλούσαν άσχημα για το επίδοξο μοντέλο και η όλη εμπειρία την συγκλόνισε, αλλά δεν το έβαλε κάτω. Ήταν, όμως, πραγματικά δύσκολο να αντεπεξέλθει σε όλη την αρνητικότητα.

Σήμερα, όμως, η Duckie έχει εκατομμύρια οπαδούς και έχει καταφέρει πολλά στο New York Model Management, αλλά και στις πασαρέλες της Kanye West, Yeezy.

Η Duckie είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πώς κάποιος μπορεί να περάσει από κρίσεις και δυσκολίες και να βγει στην κορυφή.

Η Duckie γεννήθηκε στις 23 Οκτωβρίου 1995 και πήρε το όνομα Nyadak Thot. Μεγάλωσε μαζί με άλλα 6 αδέλφια στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Συνειδητοποίησε γρήγορα ότι ήθελε να γίνει μοντέλο. Έκανε τα πρώτα της βήματα στην πατροπαράδοτη πασαρέλα σε ηλικία 17 ετών όταν προσχώρησε στο cast του Next Top Model της Αυστραλίας.

Οι στυλίστες είχαν μεγάλη δυσκολία στο να φροντίσουν σωστά τα μαλλιά της Duckie, τα οποία ήταν ατίθασα. Οι συνάδελφισές της και οι συνεργάτες της μιλούσαν άσχημα για το επίδοξο μοντέλο και έλεγαν πράγματα γι ‘αυτήν που δεν τα άξιζε. Επέμενε, όμως, και δεν σταμάτησε να ακολουθεί το όνειρό της.

Παρόμοια θέματα είχαν και η Winnie Harlow που γεννήθηκε με μια αυτοάνοση διαταραχή που ονομάζεται λεύκη, η οποία προκαλεί έλλειψη χρωστικής και λευκά στίγματα του δέρματος. Αυτή η κατάσταση την άφησε να φαίνεται διαφορετική από άλλα μοντέλα.

Η Diandra Forrest είναι ένα αφροαμερικανικό μοντέλο που γεννήθηκε με αλμπινισμό και ήταν το πρώτο μοντέλο που υπέγραψε σε ένα μεγάλο πρακτορείο μοντελων.

Όμως όλες αυτές και πολλές άλλες τα κατάφεραν γιατί είχαν θέληση.

Παρακολουθείστε και το βίντεο που ακολουθεί για να μάθετε περισσότερα:

An Australian Model Stunned the World But It Wasn’t an Easy Road

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

diadrastika.com

loading...