Τα Πιο Παράξενα Κρυμμένα Μυστικά Βρίσκονται σε Κοινή Θέα

[20/05/2019 - 11:37]

Τα Πιο Παράξενα Κρυμμένα Μυστικά Βρίσκονται σε Κοινή Θέα

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Που βρίσκονται κρυμμένα τα πιο παράξενα απόκρυφα Μυστικά; Λέγεται ότι τα πιο καλά μυστικά βρίσκονται κρυμμένα σε κοινή θέα. Δηλαδή εκεί όπου ο καθένας μπορεί να τα δει, αλλά κανενός το μυαλό δεν πάει για να υποθέσει ότι πρόκειται για κάποιο τρομερό μυστικό.

Έχουμε μάθει ότι τα μυστικά τα κρύβουν όσο γίνεται καλύτερα. Είναι αυτονόητο να υποθέσει ο οποιοσδήποτε ότι κανείς δεν θα έβγαζε τα μυστικά του βούκινο…

Με αυτό το σκεπτικό, οι απανταχού συνωμοσιογράφοι έρχονται να επισημάνουν ότι πολλά πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα αντιλαμβανόμαστε, σε αντίθεση με τους απανταχού σκεπτικιστές που προσπαθούν να πείσουν ότι δεν υπάρχουν κρυμμένα μυστικά.

Και όχι μόνο στους απλούς λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας, αλλά ακόμα και ανάμεσα σε επιστήμονες και καθηγητές διαφόρων πανεπιστημίων, υπάρχουν τάσεις να θέλουν να «ξεσκεπάσουν» και να αποκαλύψουν αυτό που φαίνεται αλλά δεν βλέπουμε, ακόμα και σε διάσημους πίνακες, όπως του Leonardo daVinci.

Παρακολουθείστε το ελληνικό βίντεο από το κανάλι Weirdo για να μάθετε κάποια πράγματα που, κατά τη γνώμη μας, αξίζουν τον κόπο.

Τα πιο Παράξενα Κρυμμένα Μυστικά! | Weirdo

diadrastika.com

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ