Τα Πέντε Μυστικά της Γυναικείας Απόλαυσης

Τα Πέντε Μυστικά της Γυναικείας Απόλαυσης

Όσο εύκολο μας είναι να κατανοήσουμε τον ανδρικό οpγασμό καθώς είναι άμεσα συνδεδεμένος με την εκσπεpμάτιση, άλλο τόσο δύσκολο και πολύ πιο μυστήριο είναι να κατανοήσουμε τον γυναικείο οpyασμό μιας και η πορεία του κάθε άλλο παρά ευθύγραμμη είναι, ενώ οι εκφάνσεις του είναι πολλές και η έντασή τους κυμαινόμενη.

Ας δούμε με τη βοήθεια των ειδικών ποια είναι τα μεγαλύτερα μυστικά του γυναικείου oρyασμού.

Έχει ιδιαιτερότητες η μεγαλύτερη εκ των οποίων είναι ότι δεν είναι σταθερός και ευθύγραμμος, αλλά κυμαινόμενος και απρόβλεπτος. Με άλλα λόγια έχει διακυμάνσεις, όχι μόνο από γυναίκα σε γυναίκα, αλλά και για την ίδια γυναίκα σε διαφορετικές στιγμές.

Είναι πολύ ευαίσθητος ακόμη και σε ανεπαίσθητες αλλαγές της στάσης του σώματος. Αυτό σημαίνει ότι μια μικρή κίνηση μπορεί να μεγιστοποιήσει την απόλαυση ή να την κάνει να χαθεί!

Δεν είναι εύκολος, αλλά απαιτεί προσπάθεια και, το κυριότερο, θα πρέπει η γυναίκα να πειραματιστεί προκειμένου να ανακαλύψει τον τρόπο που μπορεί να φτάσει στην ερwτική κορύφωση.

Ένα ουσιαστικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση είναι η επιθυμία της να εξερευνήσει το σώμα της και φυσικά να μη διστάζει να αυτοικανoπoιηθεί με τον τρόπο που η ίδια διαπιστώνει ότι της προκαλεί ευχαρίστηση και όχι με οποιονδήποτε «ενδεδειγμένο» τρόπο. Εάν εκείνη ανακαλύψει τι είναι αυτό που την ευχαριστεί, θα μπορέσει να το δείξει και στον σύντροφό της.

Μπορεί να είναι ανεπαίσθητος ή… «μαγικός».

Με άλλα λόγια στην γκάμα του γυναικείου ορyασμού περιλαμβάνονται πολλές και διαφορετικές αισθήσεις που κυμαίνονται από ήπιες οpyασμικές συσπάσεις τις οποίες ενδεχομένως η γυναίκα να αγνοήσει επειδή είναι ανεπαίσθητες έως και μια πολύ πιο έντονη αίσθηση που προσφέρει ικανοποίηση και ανακούφιση. Οι ειδικοί εξηγούν ότι συχνά και οι ίδιες οι γυναίκες απογοητεύονται επειδή έχουν υπερβολικές προσδοκίες για την εμπειρία του οργασμού.

Είναι θέμα συνδυασμού: Οι πιθανότητες ορyασμού συνήθως είναι περισσότερες αν η κohπική διείσδυση συνδυάζεται με τον κλειτopιδικό ερεθισμό. Μάλιστα στις περισσότερες έρευνες καταγράφεται ο ορyασμός που προέκυψε από την κολ πική διείσδυση σε συνδυασμό με τον κλειτopιδικό ερεθισμό – κάτι που ωστόσο συχνά παραλείπεται.

ygeiamou.gr

loading...