Πήγαμε στη Σελήνη και βρέθηκαν πράγματα που δεν μπορούν να εξηγηθούν, σύμφωνα με εκτιμήσεις του ερευνητή Mike Bara

Πήγαμε στη Σελήνη και βρέθηκαν πράγματα που δεν μπορούν να εξηγηθούν, σύμφωνα με εκτιμήσεις του ερευνητή Mike Bara

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Υπάρχει μεγάλη κόντρα σχετικά με τον αν πήγαμε στη Σελήνη ή όχι. Η μία πλευρά υποστηρίζει ότι η επανδρωμένη προσσελήνωση του Apollo 11 ήταν μία σκηνοθεσία από τη Γη που μεταδόθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται αληθινή.

Υπάρχει και η άποψη που υποστηρίζει ότι πράγματι πήγαν άνθρωποι στην Σελήνη και βρήκαν πράγματα, δομές και αντικείμενα που τους απαγόρευσαν να μιλήσουν για αυτά.

Φυσικά, ως γνωστόν, η επίσημη θέση διαψεύδει τα πάντα δηλώνοντας πώς η πρώτη επανδρωμένη αποστολή και προσσελήνωση είναι ένα γεγονός, όμως οι αστροναύτες δεν βρήκαν τίποτα από αυτά που φαντάζονται οι συνωμοσιογράφοι!

Ωστόσο, διάφοροι συνωμοσιογράφοι και ερευνητές που υποστηρίζουν θεωρίες συνωμοσίας, ισχυρίζονται ότι υπάρχουν πολλά στοιχεία που δείχνουν εξωγήινες βάσεις στην άκρη της Σελήνης.

Ακόμη και μερικές ανεπιθύμητες φρέσκες φωτογραφίες της NASA υποδηλώνουν πως κάποια ευρήματα δεν μοιάζουν ακριβώς με βράχους.

Ο Mike Bara έχει κάνει μεγάλη έρευνα γύρω από αυτό το θέμα και ειδικότερα σχετικά με τους αρχαίους πολιτισμούς στο φεγγάρι.

Αυτό που ακολουθεί στο βίντεο παρακάτω, είναι οι εκτιμήσεις του Bara μέσα από εκπληκτικές φωτογραφίες ευρημάτων στη σελήνη, όπου απεικονίζονται μη φυσικές δομές που φωτογραφήθηκαν στην επιφάνεια του σεληνιακού δίσκου και προκαλούν μεγάλες συζητήσεις.

Άραγε, μπορεί όλα αυτά να ευσταθούν; Δείτε το βίντεο για να σχηματίσετε την δική σας γνώμη.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

We Went To The Moon But We Found Things There That Can’t Be Explained

https://youtu.be/Gd3aNVEYxtw

diadrastika.com