Μεγάλη προετοιμασία για την

Μεγάλη προετοιμασία για την “αποκάλυψη των εξωγήινων” προ των πυλών

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Οι δυνάμεις και οι εξουσίες που τάσσονται υπέρ του τερματισμού της μυστικότητας των UFOs ξεκινούν έναν μεγάλο αγώνα προκειμένου να φέρουν την αλήθεια στον κόσμο, όπως υποστηρίζουν, σχετικά με τους εξωγήινους και πάνε κόντρα σε όλους εκείνους που με την την δική τους σειρά τους κατηγορούν για συνωμοσιογράφους και ότι παράγουν ψεύτικες ειδήσεις που παραπλανούν τον κόσμο.

Επιστρατεύουν κάθε τι και κάθε μέσον που θα τους βοηθήσει στην αποκατάσταση της πραγματικότητας όπως θέλουν εκείνοι να την βλέπουν και μερικές φορές το κάνουν με κάποιους πολύ περίεργους τρόπους.

Ουφολόγοι από όλο τον κόσμο μαζεύονται και αρπάζουν κάθε ευκαιρία που τους δίνεται, από αίθουσες ανοιχτές προς τον κόσμο, κανάλια, εφημερίδες, online, γιατί πιστεύουν ότι έχει έρθει η ώρα να τεθεί το θέμα του αιώνα “επι τάπητος”.

Αν και μπορεί το θέμα της Αποκάλυψης των Εξωγήινων να αποτελεί μέρος πολλών προφορικών συζητήσεων ή κοινοποιήσεων στα social media, αλλά το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου δεν καταλαβαίνει ακόμα, δεν έχει συνειδητοποιήσει τι ακριβώς είναι αυτό και γι’ αυτό πρέπει να ενημερωθεί.

Όλες οι πληροφορίες είναι έτοιμες να κυκλοφορήσουν, αλλά πολλοί κάνουν ακόμα συμφωνίες για να κρατήσουν τα πράγματα μυστικά.

Υπήρχε και ένα πολύ ενδιαφέρον και ενημερωτικό βίντεο για όσους αρέσκονται σε τέτοιου είδους ενημέρωση, αλλά δυστυχώς δεν είναι πλέον διαθέσιμο από το YouTube:

Major Alien Disclosure – They Are Starting To Release Something BIG!

https://youtu.be/J8UrptFCEAk

diadrastika.com

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.