Το Πρώτο Αγρογλυφικό για το 2019 στην Βρετανία. Τι Σηματοδοτεί το Σχέδιό του για το Μέλλον;

[27/05/2019 - 08:32]

Το Πρώτο Αγρογλυφικό για το 2019 στην Βρετανία. Τι Σηματοδοτεί το Σχέδιό του για το Μέλλον;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Αν και κοντεύει να βγει το πρώτο εξάμηνο του 2019 εμφανίστηκε το πρώτο αγρογλυφικό για τη χρονιά αυτή στην Βρετανία, σε ένα χωράφι κοντά στο Warminster του Wiltshire.

Μια ενδιαφέρουσα μορφή κύκλων έχει εντοπιστεί και φωτογραφηθεί και οι διάφοροι ειδήμονες έχουν συγκεντρώσει την προσοχή τους επάνω του στην προσπάθειά τους να δώσουν κάποια ερμηνεία του τι μπορεί να σημαίνει ή να σηματοδοτεί για το άμεσο μέλλον.

Τα αγρογλυφικά, μονοπωλούσαν για μεγάλο χρονικό διάστημα τους λάτρεις των μυστηρίων, ενώ δίχαζαν τον κόσμο ανάμεσα σε δύο πλευρές που η μία υποστήριζε ότι ήταν μηνύματα εξωγήινων και στην άλλη πως ήταν έργο των ανώνυμων καλλιτεχνών.

Το αμφιλεγόμενο φαινόμενο, έχει μειωθεί σε μεγάλο βαθμό, ωστόσο καταφέρνει ακόμα να δημιουργήσει ενδιαφέρον όποτε εμφανίζεται ένα νέο σχέδιο. 

Το συγκεκριμένο αποτελείται από ένα κάπως βασικό μοτίβο: από ομόκεντρους δακτυλίους με μια σειρά τριών μικρότερων γεμισμένων κύκλων τοποθετημένων κατά μήκος του κέντρου. 

Οι λάτρεις του αγρογλυφικών πιστεύουν ότι ο σχεδιασμός μπορεί να απεικονίζει μια ηλεκτρική γεννήτρια ή κάποιο είδος ουράνιας ευθυγράμμισης, ωστόσο παραμένει ασαφές για το τι ακριβώς είχαν οι δημιουργοί του στο μυαλό τους, είτε αυτοί ήταν εξωγήινοι είτε γήινοι.

Μπορείτε να δείτε το αγρογλυφικό όπως εμφανίστηκε σε ένα χωράφι στο Norridge Wood κοντά στο Cley Hill, Wiltshire:

Crop Circle Norridge Wood Warminster Reported 22/05/2019

diadrastika.com – εικόνα: Pixabay

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ