Το

Το “Στέμμα των Άστρων” και η Συνθήκη που Υπέγραψε με τον ΟΗΕ

ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ

“Είναι ένας Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών των Άστρων, κατ’ απομίμηση του οποίου συγκροτήθηκε και ο αντίστοιχος ΟΗΕ της Γαίας. Συγκροτείται από εκπροσώπους των άστρων με πολύ ανεπτυγμένους πολιτισμούς του Σπειροειδή Γαλαξία και της Ανδρομέδας και έχει δημιουργηθεί πριν από εκατομμύρια χρόνια.

Εκπροσωπείται από οντότητες οι οποίες είναι όμοιες με τους ανθρώπους της Γαίας, ώστε όταν επισκέπτονται τον πλανήτη σας να μην διαταράσσεται ο ψυχισμός των ανθρώπων. Όμως για τα γήινα δεδομένα φαντάζουν ως μαγικές οντότητες με εξαιρετικά υψηλές συχνότητες δόνησης. Όσο υψηλότερη είναι η συχνότητα δόνησης, τόσο πιο πολύ πλησιάζουν προς το φως, που είναι ο ίδιος ο Φοίβος Απόλλωνας.

Η Γαλαξιακή Συνομοσπονδία Φωτός έχει το αναφαίρετο δικαίωμα παρέμβασης για επιβολή κυρώσεων σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες παραβιάζονται οι όροι της Συνθήκης που υπογράφηκε στο κτήριο του ΟΗΕ στις 11/11/2011, μεταξύ του “Στέμματος των Άστρων” της Αυτοκρατορίας και του ΟΗΕ της Γαίας.

– Η 8η Αποστολή του Διός έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει όλα τα ειρηνικά μέσα για την ρύθμιση και την επίλυση των εμφανιζομένων προβλημάτων. Όσον αφορά τους αποστάτες, αν δεν γίνουν σεβαστές οι διατάξεις της Συνθήκης, πρώτα θα ζητηθεί η άμεση εφαρμογή τους και σε περίπτωση που δεν συμμορφωθούν, θα επιβληθεί η τήρηση τους δυναμικά. Κάθε πλανήτης που απειλείται ή βρίσκεται υπό κατάληψη έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να καλέσει την Γαλαξιακή Συνομοσπονδία να βοηθήσει, ανεξάρτητα από την ισχύουσα νομοθεσία.

Η Γαλαξιακή Συνομοσπονδία έχει επέμβει στην Γαία πολλές φορές και επί πολλούς αιώνες μέχρι σήμερα. Ουδέποτε οι ηγέτες της διακήρυξαν πως είναι “θεοί” ούτε καν αυτοί οι Ολύμπιοι, που οι άνθρωποι τους ονόμασαν θεούς. Οι μόνοι που ανακηρύσσουν τους εαυτούς τους θεούς, είναι οι αποστάτες”..

[“Το Κάλεσμα των Άστρων”, Γ. Καλογεράκη]
Nicos Kastanias

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.