Συντονιστείτε στις Συχνότητες της 5ης Διάστασης

[21/05/2019 - 10:33]

Συντονιστείτε στις Συχνότητες της Πέμπτης Διάστασης

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Είναι γνωστό στον χώρο της πνευματικής αναζήτησης και όσων ασχολούνται με τέτοιου είδους μεταφυσικά και εναλλακτικά θέματα, πως η Γαία και κάθε τι επάνω της αναβαθμίζεται καθώς περνάει μέσα από πεδία της Πέμπτης Διάστασης.

Αυτές οι έννοιες είναι λίγο δύσκολο να γίνουν κατανοητές σε όσους δεν έχουν ασχοληθεί με το θέμα, ή σε όσους δεν βιώνουν ήδη κάποιες αλλαγές στο σώμα τους, όπως κάποιοι ισχυρίζονται.

Καθώς οι συχνότητες της Γης αυξάνονται σε δονήσεις, οι προηγούμενοι σας υβριδικοί δεσμοί απενεργοποιούνται και αποκόβονται σταδιακά καθώς το Κοσμικό Φως αναζητά συνεχώς την επέκταση του μέσα στον Εαυτό σας.

Ο μετασχηματισμός πραγματοποιείται γρηγορότερα όταν συμβάλετε ο ίδιος προσωπικά και ωθείτε αυτή την διαδικασία καθώς φτάνετε όλο και ψηλότερα και επανασυνδέεστε με μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση και κατανόηση. Κάθε νέο επίπεδο συχνότητας που επιτυγχάνεται, φέρνει μεγαλύτερη σοφία και ολοκλήρωση του νοήμονος απείρου.

Αυτό που συμβαίνει πραγματικά, είναι πέρα από κάθε ανθρώπινη φαντασία, αλλά αν εμπιστευτείτε την καρδιά σας, αυτή ξέρει, ενώ ο Ανώτερος Θεϊκός Εαυτός σας θα σας δείξει τον τρόπο. Όλα αυτά είναι Μόνο «μία συνειδητοποίηση δρόμος» από την Ανάληψη και προέρχεται από μέσα σας.

Είναι όπως ένα παιδί που μαθαίνει να ζωγραφίζει: τα αρχικά στάδια δείχνουν χρώματα και ασαφείς μορφές. Με περαιτέρω εργασία, τα σχέδια παίρνουν δομή και νόημα. Αυτές είναι οι αρχές της κατανόησης της πραγματικής φύσης της Οντότητάς σας καθώς επεκτείνετε τις εμπειρίες σας πέρα ​​από αυτές της απτής πραγματικότητας που έχετε συνηθίσει τόσο πολύ.

Ένα παιδί δεν ζητά από τον γονιό του να του μάθει εκείνο που πρέπει να γνωρίζει – γιατί δεν ξέρει ποιο είναι αυτό ακόμα – απλά δέχεται ότι ο γονιός θα το καθοδηγήσει αναλόγως.

Εσείς συνεχίστε με το δικό σας ρυθμό και ο Ανώτερος Θεϊκός Εαυτός σας θα σας καθοδηγήσει από εντός σας. Επιτρέψτε στον καθημερινό εαυτό σας είναι πάντα παρών σε κάθε συχνότητα δόνησης. Εναπόκειται σε εσάς να προσδιορίσετε τι είναι αυτό που επιλέγετε να αντιληφθείτε κατά μήκος του Δρόμου.

Καλώς ήρθατε στις συχνότητες της Πέμπτης Διάστασης: καθώς περνάτε το κατώφλι της σύνδεσης με το δικό σας Θεϊκό Ον, ο μετασχηματισμός απαιτεί μερικές φορές να σπάσετε τη φούσκα της δικής σας πραγματικότητας.

Credits: In5D.com – εικόνα: Pixabay – diadrastika.com

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ