Ο τρόπος που κρατάμε το τιμόνι δείχνει τον χαρακτήρα μας

Ο τρόπος που κρατάμε το τιμόνι δείχνει τον χαρακτήρα μας

Αν κάποιος σας ρωτήσει πως κρατάτε το τιμόνι ξέρετε να απαντήσετε; Μόλις ξεκινάτε την οδήγηση τότε αρχίζει μια μικρή ρουτίνα. Μπαίνετε στο αυτοκίνητό σας, κάθεστε στο κάθισμα, ρυθμίζετε τους καθρέφτες σας και ξεκινάτε τον προορισμό σας.

Πιθανότατα δεν δίνετε και πολύ προσοχή στο σημείο όπου βάζετε τα χέρια σας στο τιμόνι. Αλλά το ξέρατε οτι ο τρόπος που κρατάτε το τιμόνι αποδεικνύεται πολλά για την προσωπικότητά σας; Φανταστείτε οτι οδηγάτε και θυμηθείτε που βάζετε τα χέρια σας ενώ οδηγείτε! Έπειτα μπορείτε να αρχίσετε το παρακάτω τεστ!

1. Εάν οδηγείτε με το ένα χέρι από μια πλευρά του τιμονιού …

Είστε μινιμαλιστές! Ζείτε με το απλούστερο δυνατό και δεν θέλετε να τονίζετε οτι κάνετε. Προτιμάτε να έχετε μερικούς στενούς φίλους και δεν σας αρέσουν καθόλου τα δράματα. Το στυλ σας δεν σας κάνει βαρετούς, και σας επιτρέπει να ζήσετε τη ζωή σας χωρίς συνεχές άγχος και φόβο για το μέλλον.

2. Εάν κρατάτε το τιμόνι με το ένα χέρι στην κορυφή και το άλλο στο κάτω μέρος …

Είστε λογικοί. Είστε λογικά, ορθολογικά και αξιόπιστα άτομα. Έρχονται σε σας για τις καλές συμβουλές σας και την ικανότητά σας να παίρνετε τις σωστές αποφάσεις. Έχετε περιστασιακές εναλλαγές διάθεσης, αλλά τις περισσότερες φορές είστε σε θέση να ελέγχετε τα συναισθήματά σας.

3. Εάν οδηγείτε με τα δύο χέρια στο κέντρο του τιμονιού …

Δεν σας αρέσουν οι φασαρίες. Μισείτε τις αντιπαραθέσεις και δεν υψώνετε σχεδόν ποτέ τη φωνή σας. Οι αντιπαραθέσεις σας κάνουν να αισθάνεστε λυπημένοι και άβολα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ικανότητές ειρήνευση σας για να φέρετε τους ανθρώπους κοντά και να τους βοηθήσετε στην επίλυση των προβλημάτων τους.

4. Εάν έχετε και τα δύο χέρια ομοιόμορφα κατανεμημένα στο πάνω μέρος του τιμονιού …

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Είστε τελειομανείς. Τοποθετείτε τα χέρια σας, όπως διδαχτήκατε στη σχολή οδήγησης. Αυτός είναι ο σωστός τρόπος οδήγησης και πιστεύετε ότι πάντα θα πρέπει να το κάνετε με τον σωστό τρόπο. Οι άνθρωποι σας θαυμάζουν για τις επιτυχίες σας και την ηθική σας!

5. Εάν κρατάτε το τιμόνι και με τα δύο χέρια τοποθετημένα στην κορυφή …

Σας αρέσει να σπέρνετε φόβο. Αντιμετωπίζετε θέματα με το άγχος. Οι φίλοι σας και τα μέλη της οικογένειας σας προσπαθούν να σας ηρεμούν συνεχώς, αλλά ξέρουν ότι υπάρχει ένας συμπονετικός άνθρωπος πίσω από το άγχος σας.

6. Εάν οδηγείτε με το ένα χέρι στο κέντρο του τιμονιού …

Σας αρέσουν οι περιπέτειες! Είτε πρόκειται για κολύμπι με καρχαρίες, ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο ή αναρρίχηση σε βουνό, είστε πάντα έτοιμοι για μια νέα εμπειρία. Κάποιοι μπορεί να ανησυχούν για την ασφάλειά σας, αλλά εκείνοι που σας καταλαβαίνουν σέβονται την αγάπη σας για την περιπέτεια.

7. Εάν οδηγείτε με τα δύο χέρια ομοιόμορφα κατανεμημένα στο κάτω μέρος του τιμονιού …

Είστε αφεντικά! Είστε γεννημένοι ηγέτες που αναλαμβάνουν την ευθύνη των πράξεών σας. Άλλοι σας βλέπουν ως μέντορες. Εμπιστεύονται την κρίση σας και θαυμάζουν το πόσο αξιόπιστοι είστε. Έχετε έμφυτες ηγετικές ικανότητες που κάνουν τους άλλους να σας ακολουθούν!

8. Εάν οδηγείτε με τα δύο χέρια μαζί στο κάτω μέρος του τιμονιού …

Είστε προστάτες της οικογένειας. Δουλεύετε σκληρά, αλλά είστε επίσης καλοί και συμπονετικοί. Γιορτάζετε όταν οι άλλοι πετυχαίνουν και είστε εκεί για να τους στηρίξετε όταν το έχουν ανάγκη. Δέχεστε τα πράγματα όπως έρχονται, αλλά ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι για τη δική σας ευτυχία.

9. Εάν οδηγείτε με το ένα χέρι στο πάνω μέρος του τιμονιού …

Είστε πολύ ήρεμοι. Έχετε τη δυνατότητα να μένετε ήρεμοι, και μπορείτε να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε κατάσταση. Οι φίλοι σας αναζητούν όταν θέλουν να απαλλαγούν από το στρες και να επιθυμούν να χαλαρώσουν. Δεν αφήνετε τα μικρά πράγματα να σας επηρεάσουν.

10. Εάν οδηγείτε με το ένα χέρι από την μια πλευρά του τιμονιού και το ένα χέρι στην κόρνα …

Είστε σαρωτικοί! Πάντα βιάζεστε γιατί όλο και κάπου πρέπει να είστε και δεν έχετε χρόνο για τους άλλους γύρω σας. Οι άνθρωποι θαυμάζουν τη φιλοδοξία σας και την αποφασιστικότητά σας.

Πηγή: davidwolfe.com & daddy-cool.gr

loading...