Τι Γνωρίζει το Βατικανό για την Εξωγήινη

Τι Γνωρίζει το Βατικανό για την Εξωγήινη “Επαφή” Αφήνοντας Ελεγχόμενα Υπονοούμενα;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Αν είστε λάτρεις παρόμοιων θεωριών συνωμοσίας, τότε έχετε βρεθεί στο κατάλληλο άρθρο που θα σας φέρει σε επαφή με αυτά που οι σκεπτικιστές αρνούνται να εντάξουν στη ζωή τους και θέλουν να το επιβάλουν και σε όλους τους άλλους ως fake news.

Μπορεί όσα ακολουθούν να είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας, χωρίς κάποια βάση. Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που θα το κρίνετε μόνοι σας. Μπορείτε.

Σιωπηλά, το Βατικανό απελευθερώνει πληροφορίες σχετικά με πράγματα που δεν αρμόζουν σε μία εκκλησία. Αφήνει ελεγχόμενα υπονοούμενα τα οποία, όσοι τα “πιάνουν” τα κάνουν δικά τους και τα διαδίδουν ο καθένας με τον τρόπο του.

Αλλά αυτό που γίνεται ουσιαστικά, είναι ότι “φυτεύεται” ή αν θέλετε “προγραμματίζεται” μία νέα κατάσταση υποδοχής στο μυαλό του κάθε ανθρώπου, μέσω της πίστης, η οποία είναι αρκετά ισχυρή και όταν θέλει μπορεί να παραγκωνίσει κάποια πράγματα και να τα αντικαταστήσει με κάποια άλλα, καθώς η επιρροή της στον κόσμο που ελέγχει είναι τεράστια.

Και το εκπληκτικό σε αυτό είναι πως η Εκκλησία, δεν φαίνεται πουθενά να έχει κάνει κάτι τέτοιο!

Σε αυτό που ακολουθεί παρακάτω, μην περιμένετε να διαβάσετε πράγματα του τύπου, “το Βατικανό παραδέχεται την είσοδο του Nibiru στο ηλιακό μας σύστημα” ούτε για “εξωγήινους γείτονες που έχουν ήδη συναντηθεί με αξιωματούχους του Βατικανού”.

Μερικές φορές, το υπονοούμενο είναι πιο επιβλητικό από την κατά μέτωπο παρουσίαση κάποιου πράγματος, διότι έτσι δίνεται ο χρόνος στον κάθε άνθρωπο να “χωνέψει” την πληροφορία που επαναλαμβάνεται με διαφορετικούς τρόπους στα αυτιά του.

Αυτές οι πληροφορίες από το Βατικανό, επιβεβαιώνουν ότι κάτι ξέρουν παραπάνω και το διασπείρουν ταπεινά χωρίς να εκτίθενται. Όπως αναφέρει το locklip.com έχουμε τα εξής:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ο Pierre Lena, Γάλλος αστροφυσικός και μέλος της Παλαιστινιακής Ακαδημίας, δήλωσε (σε μια διάσκεψη για την αστροβιολογία που διοργανώθηκε από το Βατικανό) το Μάρτιο του 2009, “η αστροβιολογία είναι μια ώριμη επιστήμη που λέει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα που θα μπορούσαν να αλλάξουν το όραμα που έχει η ίδια η ανθρωπότητα. Η Εκκλησία δεν μπορεί να είναι αδιάφορη σε αυτό».

Ο Chris Impey, διακεκριμένος καθηγητής και Αναπληρωτής Προϊστάμενος του Τμήματος στο Πανεπιστήμιο της Αριζόνα και βασικός ομιλητής στη Διάσκεψη Αστροβιολογίας, πρόσθεσε: “Η πρώτη ανακάλυψη είναι μόνο λίγα χρόνια μακριά”.

Ο Guy Consolmagno, κύριος αστρονόμος για το Βατικανό, δήλωσε: «Πολύ σύντομα τα έθνη θα αναζητούν στους εξωγήινους τη σωτηρία τους». Ο Consolmagno πιστεύει ότι οι άνθρωποι δεν είναι τα μόνα ευφυή όντα που δημιουργήθηκαν από τον Θεό στο σύμπαν και ότι αυτές οι εκτός Γης μορφές ζωής, πέρα από τον άνθρωπο, αναφέρονται στη Αγία Γραφή ως Νεφελίμ.

Ο κ. Christopher Corbally, Αντιπρόεδρος της Ερευνητικής Ομάδας του Παρατηρητηρίου του Βατικανού για το Mount Graham μέχρι το 2012, πιστεύει ότι η εικόνα του Θεού θα πρέπει να αλλάξει εάν έρθει στο φως η αποκάλυψη για τους εξωγήινους, από τους επιστήμονες.

Ο αείμνηστος Monsignor του Βατικανού, Corrado Balducci, όχι μόνο πίστευε στην παρουσία εξωγήινης νοημοσύνης που ήδη αλληλεπιδρά με τον πλανήτη μας, αλλά ήταν βέβαιος, επίσης, ότι το Βατικανό το γνώριζε. Ο Balducci πίστευε ότι η εξωγήινη επαφή είναι πραγματική και οι διάφορες “επαφές” ΔΕΝ είναι δαιμονικές , ΔΕΝ οφείλονται σε ψυχολογική βλάβη, ΔΕΝ είναι μια περίπτωση προσκόλλησης οντότητας, αλλά ότι αυτές οι “επαφές” αξίζουν να μελετηθούν προσεκτικά.

Ο Balducci δήλωσε: «Καθώς η δύναμη του Θεού είναι απεριόριστη, δεν είναι μόνο δυνατή, αλλά είναι και πιθανή η ύπαρξη κατοικημένων πλανητών. Πάντα θέλω να είμαι ο εκπρόσωπος αυτών των ανθρώπων από τα αστέρια, που είναι επίσης μέρος της δόξας του Θεού και θα συνεχίσω να την φέρνω στην προσοχή της Ιερής Μητέρας Εκκλησίας».

diadrastika.com