Τα «Ήσυχα» Ζώδια που Ζουν Μεγάλα Πάθη

[13/05/2019 - 12:28]

Τα «Ήσυχα» Ζώδια που Ζουν Μεγάλα Πάθη

Ενώ ο καθένας μπορεί να είναι ερωτικός με το δικό του τρόπο, υπάρχουν 6 ζώδια με περισσότερο πάθος, όταν βρίσκονται μόνοι με τους συντρόφους τους. Μπορεί να μην τους φαίνεται και να μην το καταλαβαίνουμε όταν τους γνωρίζουμε, αλλά όταν βρίσκονται με το άλλο τους μισό, αλλάζουν πρόσωπο.

Ποια είναι αυτά;

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Ανήκουν σε ζώδιο της φωτιάς και κυβερνήτης τους είναι ο Άρης. Αυτό σημαίνει ότι οι Κριοί έχουν τεράστια σεξουαλική ενέργεια, την οποία εκτονώνουν μόνο όταν βρίσκονται με το άλλο τους μισό. Βέβαια, μπορούν να γίνουν και εξαιρετικά ρομαντικοί, για τα άτομα που θεωρούν σημαντικά.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Είναι ίσως το πιο ρομαντικό ζώδιο. Αυτό δε σημαίνει ότι συγκρατούν τον αισθησιασμό τους, όταν κλείνουν οι πόρτες. Επιπλέον, τους αρέσει η σταθερότητα. Αυτό σημαίνει ότι οι Ταύροι κάνουν μεγάλες σχέσεις, διατηρώντας το πάθος αμείωτο.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Ως αλτρουιστές στο κομμάτι του έρωτα, οι Παρθένοι κάνουν τα πάντα για το σύντροφό τους. Δημιουργούν όμορφη ατμόσφαιρα και προσφέρουν τα πάντα, χωρίς να περιμένουν τίποτα σε αντάλλαγμα.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Είναι το ζώδιο της συντροφικότητας. Οι Ζυγοί εκδηλώνουν το πάθος τους με κάθε ευκαιρία, κακομαθαίνουν τον αγαπημένο τους και σχεδόν κανείς από τον περίγυρό τους δε γνωρίζει αυτή τους την πλευρά.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Είναι γνωστό ότι ο Σκορπιός αποτελεί ένα από τα πιο ερωτικά ζώδια. Όσοι ανήκουν σε αυτό, καταφέρνουν να είναι ταυτόχρονα δοτικοί εραστές αλλά και αθεράπευτα ρομαντικοί.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Είναι εξαιρετικά επιλεκτικοί, όταν πρόκειται για την αναζήτηση του ιδανικού τους συντρόφου, όμως όταν βρεθεί το κατάλληλο άτομο, εκείνοι που ανήκουν στο ζώδιο του Αιγόκερω δεν μπορούν να συγκρατήσουν το πάθος και το ρομαντισμό τους. Κάνουν δώρα, οργανώνουν όμορφα ραντεβού και προσπαθούν διαρκώς να εντυπωσιάσουν το άλλο τους μισό.

jenny.gr

loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ