Το Αεροπλάνο Doomsday Εθεάθη στον Ουρανό. Τι Συμβαίνει; Προετοιμάζονται για Κάτι Ανησυχητικό; (video)

Το Αεροπλάνο Doomsday Εθεάθη στον Ουρανό. Τι Συμβαίνει; Προετοιμάζονται για Κάτι Ανησυχητικό; (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Το αεροπλάνο Doomsday είναι η ανεπίσημη ονομασία μίας κλάσης αεροσκαφών που χρησιμοποιείται ως Airborne Command Post σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου, καταστροφής ή άλλης μεγάλης κλίμακας σύγκρουσης που απειλεί βασικές στρατιωτικές και κυβερνητικές υποδομές, όπως αναφέρει η wikipedia.org.

Υπάρχουν μόνο λίγες χώρες στον κόσμο που έχουν σχεδιάσει και κατασκευάσει τέτοιου είδους αεροσκάφη, όπως πιο συγκεκριμένα: οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ρωσία.

Σε ό,τι αφορά το αεροπλάνο Doomsday των ΗΠΑ, είναι ένα στρατιωτικό αεροσκάφος στρατηγικής διοίκησης και ελέγχου που τροποποιήθηκε από το Boeing 747-200 και λειτούργησε από την Πολεμική Αεροπορία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Χρησιμεύει ως «Εθνικό Αερομεταφερόμενο Κέντρο Επιχειρήσεων» (National Airborne Operations Center «NAOC») και αποτελεί βασικό στοιχείο του Εθνικού Στρατιωτικού Συστήματος Διοίκησης για τον Πρόεδρο, τον Υπουργό Άμυνας και τους Αρχηγούς Προσωπικού.

Σε περίπτωση εθνικής έκτακτης ανάγκης ή καταστροφής κέντρων εντολής και ελέγχου εδάφους, το αεροσκάφος παρέχει ένα εξαιρετικά επιβιώσιμο κέντρο εντολών, ελέγχου και επικοινωνίας για να κατευθύνει τις αμερικανικές δυνάμεις, να εκτελέσει εντολές πολεμικής ασφάλειας και να συντονίζει τις ενέργειες των πολιτικών αρχών.

Σύμφωνα με το πρώτο βίντεο παρακάτω, από το 6:50 λεπτό κι έπειτα, υπάρχει ο ισχυρισμός ότι εμφανίστηκε το συγκεκριμένο είδος αεροπλάνου στην Βορειοανατολική Georgia.

Πως το αναγνώρισαν; Ένα χαρακτηριστικό του είναι ότι δεν έχει καθόλου παράθυρα – εκτός φυσικά από του πιλότου – είναι κατάλευκο και δεν φέρει διακριτικά σημάδια.

Γιατί το συγκεκριμένο αεροπλάνο βρισκόταν σε πτήση; Έχει συμβεί κάτι ή προετοιμάζεται για κάτι που περιμένουν να συμβεί; Όπως και να έχει η πιθανότερη εκδοχή είναι ότι κάνει κάποια δοκιμαστική πτήση προκειμένου να ελέγξει την σωστή λειτουργία ή, ενδεχομένως, νέες τεχνολογίες που του προστέθηκαν.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Στο δεύτερο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε πως είναι ένα παραπλήσιο αεροπλάνο Doomsday στο εσωτερικό του:

RARE sighting of “Doomsday Plane” in the SKY | Recent ‘Gold Moon’ EXPLAINED!

A Rare Peek Inside The E-4B ‘Doomsday’ Plane

diadrastika.com