Άγνωστο Αντικείμενο Βγαίνει μέσα από Μετεωρίτη και άλλα παράξενα (video)

[16/06/2019 - 18:28]

Άγνωστο Αντικείμενο Βγαίνει μέσα από Μετεωρίτη και άλλα παράξενα

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Τελευταία, έχουμε βροχή μετεωριτών στον πλανήτη μας που, σε κάποιες περιοχές, καταφέρνουν και κάνουν τη νύχτα μέρα, καθώς καίγονται στην ατμόσφαιρα της Γης όσο την διασχίζουν.

Όμως, σε αυτό που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, φαίνεται καθαρά ένας μετεωρίτης και από μέσα του να ξεχωρίζει και να βγαίνει ένα άγνωστο αντικείμενο που, δείχνει να ανεβαίνει ψηλότερα και μοιάζει να έχει την δική του αυτόνομη πορεία στον ουρανό.

Ωστόσο, επειδή το απόσπασμα από το βίντεο δεν αναφέρει ημερομηνία και τοποθεσία, οι σκεπτικιστές το κρίνουν: άλλοι ως ανυπόστατο και προϊόν μοντάζ και άλλοι πως το άγνωστο αντικείμενο είναι απλά ένα κομμάτι του μετεωρίτη που αποκολλήθηκε από το κύριο σώμα, οπότε η πορεία του φαίνεται ανοδική εξαιτίας της ψευδαίσθησης που δημιουργεί η φθίνουσα πορεία του κύριου σώματος.

Δείτε το επίμαχο σημείο στο 3:27 του βίντεο που ακολουθεί ή μπορείτε να το δείτε από την αρχή για όλες τις παράξενες θεάσεις που καταγράφηκαν τελευταία: από κάποιον που κατάφερε και κάρφωσε ένα μαχαίρι στο κεφάλι ενός αλιγάτορα, έως παράξενα φαινόμενα στον ουρανό και άγνωστα φωτεινά αντικείμενα να φαίνεται πως βγαίνουν μέσα από τον Ήλιο:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

A UFO coming out of a meteorite? & Loads of random stuff..

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ