Αμερικανοί Πιλότοι: Σμήνος ΑΤΙΑ μας Παρακολουθούν εδώ και Μήνες

Επίσημα, υποστηρίζεται ότι δεν υπάρχουν στοιχεία ύπαρξης εξωγήινων ή εξωγήινων ιπτάμενων οχημάτων τους. Ωστόσο όλο και περισσότερες διαβαθμισμένες έρευνες αποχαρακτηρίζονται που φανερώνουν ότι κάτι υπάρχει και πως το ψάχνουν.

Επιπλέον όλο και πιο πολλοί πιλότοι αναφέρουν πως κάτι είδαν στην διάρκεια των πτήσεών τους.

Μάλιστα, μεταξύ 2014 και 2015, έμπειροι πιλότοι του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού αντιμετώπισαν συγκλονιστικές συναντήσεις με Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα (ATIA), κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικών πτήσεων στις ΗΠΑ, όπως αναφέρει το reader.gr

Συγκεκριμένα, οι κάμερες και τα ραντάρ των αεροσκαφών εντόπισαν ιπτάμενα αντικείμενα, που λόγω σχήματος και μεγέθους θα ήταν αδύνατο να πετάξουν, να πετούν με υπερηχητικές ταχύτητες σε υψόμετρα μεγαλύτερα των 9 χλμ από την επιφάνεια της θάλασσας.

Αν και ένα από τα χαρακτηριστικά αυτών των άγνωστων ιπτάμενων αντικειμένων ήταν πως δεν έφεραν ορατά, τουλάχιστον, συστήματα προώθησής τους, ούτε φτερά ούτε ουρά, κανείς από τους Αμερικανούς πιλότους δεν ισχυρίστηκε πως πρόκειται για εξωγήινα σκάφη που πραγματοποιούσαν εισβολή στον πλανήτη μας.

Στο σύνολο, 6 πιλότοι του αεροπλανοφόρου USS Theodore Roosevelt ανέφεραν στους Times πως εντόπισαν ΑΤΙΑ  κατά τη διάρκεια πτήσεων κατά μήκος της νοτιοανατολικής ακτής των ΗΠΑ.

Δύο από τους πιλότους κατέθεσαν στις μαρτυρίες τους, σε ντοκιμαντέρ του History Channel, για «στενές επαφές τρίτου τύπου» που βίωσαν.

«Έμοιαζαν σαν να γνωρίζουν την παρουσία μας, μιας και κινούνταν «ανήσυχα» γύρω μας», τόνισε ο σμηναγός Ακόιν.

Φαίνεται πάντς πως, αρκετά UFOs παρακολουθούσαν ή ακολουθούσαν τα αεροσκάφη του Ναυτικού κατά μήκος της ανατολικής ακτής των ΗΠΑ για μήνες, ό,τι κι αν ήταν αυτά.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

«Είχαμε κάποια θέματα μ’ αυτούς και όταν πήγαμε στη Μέση Ανατολή», ανέφερε, χαρακτηριστικά ο σμηναγός Ράινα Γκρέιβς, πιλότος σε F-18.

Ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα

New UFO video released, shows incident from 2015