Αν Ισχύει, θα Σκάσει Μεγάλη Βόμβα μετά τις Εθνικές Εκλογές με αυτό που, ίσως, να ετοιμάζουν

[10/06/2019 - 18:58]

Αν Ισχύει, θα Σκάσει Μεγάλη Βόμβα μετά τις Εθνικές Εκλογές με αυτό που, ίσως, να ετοιμάζουν

Δεν μας αξίζει αυτή η Ελλάδα αδέλφια . Δεν είναι αυτή που θέλαμε , δεν είναι αυτή που θέλουμε να αφήσουμε στις επόμενες γενιές . Αφήνουμε το Υφιστάμενο Πολιτικό Σύστημα να δείξει όλη του την Υποκρισία , όλη του την υποτέλεια στην ξενοκρατία και πολύ σύντομα θα μας δείτε .Σκοπός μας , να μην είμαστε μια από τα ίδια , σκοπός μας η Ελλάδα της Καρδιάς μας Τίποτα από αυτά που συμβαίνουν σε Αλβανία και θα συμβούν σε «ΣΚΟΠΙΑ » Κωνσταντινούπολη και Κύπρο , δεν γίνονται τυχαία .. κάποιοι μεριμνούν γι αυτά.

Προς το παρόν αποκαλύπτουμε ( κυρίως στα νέα παιδιά ) πως λειτουργεί και διαιωνίζεται το ξενοκρατικό Πολιτικό σύστημα στη χώρα μαςΟι παλιοί ξέρουν , ας μάθουν λοιπόν και οι νεότεροι . Πολλά από τα μικρότερα κόμματα που σαν διάττοντες αστέρες εμφανίζονται και μετά εξαφανίζονται , είναι τα λεγόμενα «Κόμματα απόχη » .

Σκοπός τους είναι να μαζεύουν όσα ¨πρόβατα¨ φεύγουν από το μεγάλο μαντρί του κύριου κόμματος , ώστε , να τα γυρίσουν πίσω.Ένα από τα κόμματα αυτά που λειτουργεί ως ¨κόμμα απόχη ¨ με ιδιαίτερη επιτυχία , όσο αδιανόητο κι ας σας φαίνεται , είναι το ΣΥΡΙΖΑ . Το πολιτικό κόμμα ΣΥΡΙΖΑ λειτουργεί σαν απόχη για λογαριασμό του μεγάλου ΠΑΣΟΚ .

Η ιδεολογία και η κουλτούρα όσων κάποτε ήταν ΠΑΣΟΚ ,όσων κάποτε είχαν ¨πράσινο αίμα ¨ υπάρχει σε εκατοντάδες χιλιάδες άτομα που νοσταλγούν και πάντα θα νοσταλγούν το μεγάλο ΠΑΣΟΚ. Τα άτομα αυτά βρίσκονται παντού , στο δημόσιο διορισμένοι , στα σώματα ασφαλείας , στις ένοπλες δυνάμεις , πρωτοκλασάτοι σε άλλα κόμματα , στον κρατικό μηχανισμό , παντού.Αυτοί ( σύντομα θα σας πούμε ονόματα ) όταν είδαν ότι χάνουν το ¨κοπάδι τους ¨ έφτιαξαν την απόχη του ΣΥΡΙΖΑ .

Η μοίρα των κομμάτων απόχη είναι προδιαγεγραμμένη , εάν κάνουν το λάθος και λειτουργήσουν ως νέο ¨μητρικό κόμμα¨ διασπώνται σε μικρότερες απόχες που ¨μαζεύουν¨ τους φευγάτους για λογαριασμό του μητρικού κόμματος , εν προκειμένου του ΠΑΣΟΚ .Αυτό που θα δούμε λοιπόν μέχρι τις εκλογές , είναι το ΚΙΝΑΛ να παρουσιάζεται ως εκπρόσωπος του πάλαι ποτέ μεγάλου ΠΑΣΟΚ και μια στρατηγική επαναπατρισμού όλων όσων τάχα μου ήταν ΠΑΣΟΚ , πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ και τώρα , πρέπει να επιστρέψουν.

Με άλλα λόγια , σήμερα , βιώνουμε τους σχεδιασμούς που είχαν εξυφανθεί πριν 40 χρόνια.Αυτά άλλωστε επιβεβαιώνει και η τάχα μου αποπομπή Βενιζέλου από το ΚΙΝΑΛ που ήταν προσυμφωνημένη και εκτελέστηκε ως , κακοπαιγμένη θεατρική παράσταση. Όμως , όλος αυτός ο σχεδιασμός έχει ένα μεγάλο στρατηγικό λάθος που θα κοστίσει ακριβά στα συμφέροντα που εκπροσωπεί.

Συνεχίζεται !!

«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ »Υγ ¨ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ¨,το εν δυνάμει Πολιτικό Κόμμα που όλοι οι περήφανοι Έλληνες βαθιά μέσα μας θα θέλαμε. Αποτελεί δε, την πολιτική διάσταση του Τομέα γεωπολιτικής στρατηγικής της γνωστής μας , Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης που συνεχίζει αθόρυβα να στηρίζει την όλη προσπάθεια .

triklopodia.gr & volcanotimes.com

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ