Αρχαία Τεράστια Είσοδο προς Υπόγεια Βάση στον Άρη, ισχυρίζεται ότι εντόπισε ερευνητής

Αρχαία Τεράστια Είσοδο προς Υπόγεια Βάση στον Άρη, ισχυρίζεται ότι εντόπισε ερευνητής

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η τεχνολογία στις μέρες μας έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που ο καθένας μπορεί να εξερευνήσει έναν πλανήτη από την άνεση του σπιτιού του. Βέβαια, τα συμπεράσματα που μπορεί να βγάλει δεν είναι πάντοτε ασφαλή, ωστόσο είναι μία καλή αρχή για προβληματισμό.

Όπως αναφέρει ο Scott C. Waring, βρήκε μία την είσοδο στον πλανήτη Άρη, καθώς έψαχνε στον χάρτη του Google Mars. Η είσοδος είναι τεράστια καθώς, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του ανταποκρίνεται σε μεγέθη της τάξεως περίπου 8χλμ επί 3,5 χλμ.

Αυτή η είσοδος και τα μεγέθη της, δεν μπορεί να είναι κάποιο σφάλμα καθώς εντοπίζονται σε τρεις διαφορετικούς χάρτες στο Google Earth, οπότε λογικά δεν μπορεί να αποτελεί κάποιο λάθος στην επεξεργασία των φωτογραφιών του Άρη.

Άραγε, θα μπορούσε πράγματι να αποτελεί είσοδο προς μία αρχαία υπόγεια βάση στο εσωτερικό του Άρη; Θα μπορούσε να είναι μία τεράστια σπηλιά; Θα μπορούσε να είναι μία σκιά που απλά πέφτει και δεν υπάρχει βάθος πίσω από αυτήν;

Ωστόσο, εκείνο που κινεί ιδιαίτερα το ενδιαφέρον είναι πως αυτή η “είσοδος”, όπως εμφανίζεται στις εικόνες, φαίνεται να είναι αρκετά “τετραγωνισμένη” ούτως ώστε να μοιάζει κατασκευασμένη από νοήμονα όντα, όπως φαίνεται και στο βίντεο παρακάτω.

Όπως είναι φυσικό, αυτό το σημείο πρέπει να εξεταστεί και να εξερευνηθεί σε επόμενες αποστολές, καθώς θα μπορούσε να γίνει μία πιθανή θέση για να εγκατασταθεί κάποια μελλοντική αποικία στον Άρη, όπως αναφέρει και ο ίδιος.

  • Συντεταγμένες: 79°26’47.94″S 135°26’51.84″E

Δείτε αναλυτικά τις εικόνες και τις εκτιμήσεις του Scott C. Waring:

Entrance On Mars To Underground Base Found On Google Map, UFO Sighting News.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

diadrastika.com