Power Elite: Αυτοί που Ελέγχουν τον Κόσμο μας Δεν Είναι από Αυτόν τον Κόσμο

Power Elite: Αυτοί που Ελέγχουν τον Κόσμο μας Δεν Είναι από Αυτόν τον Κόσμο

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μια από τις πιο εκπληκτικές θεωρίες στο τοπίο της συνωμοσίας είναι αυτή που έχει προταθεί και υπερασπιστεί ο βρετανός ερευνητής και συγγραφέας David Icke, ο οποίος από το 1990 έχει αφιερωθεί στην αναζήτηση των “ερπετών που ελέγχουν τον κόσμο” ή μάλλον στην απόκρυφη Power Elite.

Προφανώς η ιδέα του David Icke για μια συνωμοσία ερπετών μπορεί να φαίνεται ηλίθια, αλλά ειδικοί ερευνητές που ήρθαν να μελετήσουν πολλές φορές τις θέσεις του Icke για να προσπαθήσουν να αποσυναρμολογήσουν και να αποδημήσουν τις εκκεντρικές του ιδέες, βρέθηκαν με έκπληξη μπροστά στο γεγονός ότι οι θεωρίες αυτού του συνωμοσιογράφου είναι τέλεια δομημένες.

Στα κείμενά του, ο Icke προειδοποιεί ότι ο παγκόσμιος έλεγχος βρίσκεται σε μερικούς μεγιστάνες, ισχυρές φιγούρες, πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες, που όλοι προέρχονται από μια φυλή ερπετών ανθρωποειδών με παντοτινό σκοπό να ελέγχουν όλη την ανθρωπότητα. Αυτές οι κυρίαρχες “σαύρες” είναι εκείνες που κατέχουν την παγκόσμια δύναμη μέσω της αποκρυφιστικής κοινωνίας της ελίτ των “Illuminati”.

Μάλιστα, σε γενικές γραμμές, τις θεωρίες του David Icke, σιγοντάρει και η πρώην σύμβουλος της Παγκόσμιας Τράπεζας Karen Hudes, στο περιοδικό Future Money Trends, η οποία υποτίθεται ότι ήταν ένα αξιόπιστο πρόσωπο μέχρι που ισχυρίστηκε ότι στον κόσμο υπάρχουν πλάσματα, μία υπεράνθρωπη φυλή, που παρεμβαίνουν στην παγκόσμια οικονομία.

Για τον Icke, το θέμα πηγαίνει πολύ βαθύτερα και φτάνει μέχρι και μερικές χιλιάδες χρόνια πριν. Κατ’ αυτόν, ο έλεγχος της οικονομικής και πολιτικής εξουσίας στον κόσμο είναι δομημένος από απόκρυφες μυστικές κοινωνίες που ανήκουν στην CABAL ή CABALA, και είναι κάτι που ήδη γνωρίζαμε εδώ και πολύ καιρό, όπως λέει συχνά. 

Ο David λέει ότι οι περισσότεροι παγκόσμιοι ηγέτες, σε κάθε κοινωνική δομή, όπως ο George Bush, οι Rockefellers, οι Rothschilds και ακόμη και η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, είναι 7 πόδια (περίπου 2,1μ.) ψηλοί ερπετοειδείς που τρέφονται, κυρίως, με αίμα αλλά και την αρνητική ενέργεια που σκορπούν στον κόσμο μέσω δυσάρεστων γεγονότων, όπως για παράδειγμα, ένας πόλεμος, μία οικονομική κρίση κλπ.

Μάλιστα, σύμφωνα με μια συνέντευξη του David Icke, με την Christine Fitzgerald, μια έμπιστος της πριγκίπισσας Diana, υποτίθεται ότι αναφέρει πως ότι η Diana είχε ανακαλύψει ότι η βασιλική οικογένεια ήταν εξωγήινα ερπετά και ότι μπορούσαν να αλλάξουν σχήμα και μορφή.

Ο David Icke δηλώνει, ακόμα, ότι η 11η Σεπτεμβρίου είναι μια συνωμοσία των ερπετοειδών για να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα μέσω του φόβου με πολλούς πολιτικούς υπηρέτες-σαύρες.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Οι θεωρίες του David Icke μπορεί να είναι δύσκολο για κάποιους να γίνουν κατανοητές και ενδεχομένως να μην χρειάζεται. Εσείς πιστεύετε τέτοιες ασυναρτησίες; Το περίεργο, όμως, είναι ότι κάθε φορά που αναπαράγονται αυτές οι θεωρίες αναπαράγεται και μία συζήτηση γύρω από το θέμα.

Πολλοί άνθρωποι δεν τις απορρίπτουν, ενδεχομένως, ούτε τις αποδέχονται, όμως τις συζητούν, μπαίνουν στην διαδικασία να σκεφτούν και να αποφασίσουν μόνοι τους ποιο σημείο μπορεί να είναι αληθινό και ποιο όχι. Ακόμα κι αν δεν αποφασίσουν, κρατούν ένα παράθυρο ανοιχτό. Ακούνε και τους σκεπτικιστές, λογαριάζουν και εκείνους που μιλούν για fake news και ψάχνουν περισσότερες αποδείξεις και στοιχεία σε αυτούς που αστυνομεύουν την πληροφορία και υποστηρίζουν ότι θέλουν να μας σώσουν από τα ψέματα. Αν, όμως, κάτι δεν στοιχειοθετείται σωστά από τους παγκόσμιους αστυνόμους της σκέψης και της ελεύθερης γνώμης, το “παράθυρο” προς τις θεωρίες του David Icke – και προς άλλες – μεγαλώνει όλο και περισσότερο.

Ζούμε σε μια εποχή τεράστιας ποσότητας ανταλλαγής πληροφοριών, χάρη στην εμφάνιση του Διαδικτύου. Οι άνθρωποι συνδέονται από όλο τον κόσμο για να μοιραστούν τη γνώση και να δημιουργήσουν αλλαγές μεγάλης κλίμακας.

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνουμε καθένας από εμάς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι να ενημερωνόμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο. Εν ολίγοις, είμαστε αυτοί που έχουμε τη δύναμη να δημιουργήσουμε αυτό που θέλουμε ως κοινωνία. Όταν συντονίζουμε το πραγματικό μας δυναμικό, όλα είναι δυνατά.

diadrastika.com