Χιούστον εδώ Discovery. Έχουμε Ακόμα το Εξωγήινο Διαστημόπλοιο Ορατό

[12/06/2019 - 12:04]

Χιούστον εδώ Discovery. Έχουμε Ακόμα το Εξωγήινο Διαστημόπλοιο Ορατό

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Εντοπίσαμε ένα παράξενο βίντεο από το κανάλι UFO’s & Aliens Truth (Greek community) του YouTube, με την εξής περιγραφή:

Στις 13 Μαρτίου του 1989, ο αστροναύτης της ΝΑSA, συνταγματάρχης James F. Buchli, σε επικοινωνία του από το διαστημόπλοιο STS-29 Discovery με το κέντρο επιχειρήσεων στο Χιούστον, μιλώντας σε μη ασφαλή γραμμή… ανέφερε την οπτική επαφή που είχε με ένα ”εξωγήινο διαστημικό σκάφος”, όπως χαρακτηριστικά είπε: (*υποτιτλισμένο στα Ελληνικά)

“Χιούστον εδώ Discovery. Έχουμε ακόμα το εξωγήινο διαστημόπλοιο ορατό”

“Uh Houston this is Discovery, we still have the alien spacecraft ,uh, under observance”

Ωστόσο, από το κανάλι UnsolvedTV του YouTube, για το ίδιο ακριβώς βίντεο που ακολουθεί παρακάτω, μαθαίνουμε από σχόλια χρηστών πως το αρχικό περιεχόμενο έχει λογοκριθεί και σβηστεί.

Εκείνο που έχει σημασία, όμως, – και που είναι η πιο σημαντική πληροφορία – είναι ότι τα λόγια που θα ακούσετε καταγράφηκαν από ένα ραδιοφωνικό σταθμό που ισχυρίστηκε ότι έχει πάρει τη μετάδοση κατευθείαν από τη NASA.

Η φωνή του αστροναύτη που ακούγεται, υποβλήθηκε σε φωνητική ταυτοποίηση. Πράγματι, κάποια στοιχεία ταίριαξαν με του αστροναύτη, αλλά δεν ήταν αρκετά για να επιβεβαιώσουν οριστικά πως ήταν η φωνή του.

Αν και κάποιοι αξίωσαν ότι η φωνή έχει αλλοιωθεί κατά την μετάδοση και την ποιότητα εγγραφής – εφόσον αληθεύουν τα λεγόμενα των χρηστών που σχολίασαν – ουσιαστικά βρισκόμαστε σε ένα αδιέξοδο εγκυρότητας, αν θέλουμε χειροπιαστές αποδείξεις.

Δείτε το βίντεο και ακούστε την φωνή με τον ισχυρισμό ότι ανήκει στον James F. Buchli:

ProjectALL #1 – NASA Astronaut Col. James F. Buchli, Discovery, 13 March 1989.

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ