Χιούστον εδώ Discovery. Έχουμε Ακόμα το Εξωγήινο Διαστημόπλοιο Ορατό

Χιούστον εδώ Discovery. Έχουμε Ακόμα το Εξωγήινο Διαστημόπλοιο Ορατό

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Εντοπίσαμε ένα παράξενο βίντεο από το κανάλι UFO’s & Aliens Truth (Greek community) του YouTube, με την εξής περιγραφή:

Στις 13 Μαρτίου του 1989, ο αστροναύτης της ΝΑSA, συνταγματάρχης James F. Buchli, σε επικοινωνία του από το διαστημόπλοιο STS-29 Discovery με το κέντρο επιχειρήσεων στο Χιούστον, μιλώντας σε μη ασφαλή γραμμή… ανέφερε την οπτική επαφή που είχε με ένα ”εξωγήινο διαστημικό σκάφος”, όπως χαρακτηριστικά είπε: (*υποτιτλισμένο στα Ελληνικά)

“Χιούστον εδώ Discovery. Έχουμε ακόμα το εξωγήινο διαστημόπλοιο ορατό”

“Uh Houston this is Discovery, we still have the alien spacecraft ,uh, under observance”

Ωστόσο, από το κανάλι UnsolvedTV του YouTube, για το ίδιο ακριβώς βίντεο που ακολουθεί παρακάτω, μαθαίνουμε από σχόλια χρηστών πως το αρχικό περιεχόμενο έχει λογοκριθεί και σβηστεί.

Εκείνο που έχει σημασία, όμως, – και που είναι η πιο σημαντική πληροφορία – είναι ότι τα λόγια που θα ακούσετε καταγράφηκαν από ένα ραδιοφωνικό σταθμό που ισχυρίστηκε ότι έχει πάρει τη μετάδοση κατευθείαν από τη NASA.

Η φωνή του αστροναύτη που ακούγεται, υποβλήθηκε σε φωνητική ταυτοποίηση. Πράγματι, κάποια στοιχεία ταίριαξαν με του αστροναύτη, αλλά δεν ήταν αρκετά για να επιβεβαιώσουν οριστικά πως ήταν η φωνή του.

Αν και κάποιοι αξίωσαν ότι η φωνή έχει αλλοιωθεί κατά την μετάδοση και την ποιότητα εγγραφής – εφόσον αληθεύουν τα λεγόμενα των χρηστών που σχολίασαν – ουσιαστικά βρισκόμαστε σε ένα αδιέξοδο εγκυρότητας, αν θέλουμε χειροπιαστές αποδείξεις.

Δείτε το βίντεο και ακούστε την φωνή με τον ισχυρισμό ότι ανήκει στον James F. Buchli:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

ProjectALL #1 – NASA Astronaut Col. James F. Buchli, Discovery, 13 March 1989.

https://youtu.be/YpRtG3qr78w

diadrastika.com