Ο Χρονοταξιδιώτης Προειδοποιεί για έναν Πόλεμο Μεταξύ Εξωγήινων και Ανθρώπων

Ο Χρονοταξιδιώτης Προειδοποιεί για έναν Πόλεμο Μεταξύ Εξωγήινων και Ανθρώπων

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένας παράξενος αλλά αυτοαποκαλούμενος χρονοταξιδιώτης, μας εξηγεί ότι σε ένα του ταξίδι του μπόρεσε να “δει” έναν πόλεμο μεταξύ ανθρώπων και μιας εχθρικής εξωγήινης φυλής.

Πρόκειται για τον Jason Quitt, ο οποίος αναδύεται σταδιακά ως μία δημοφιλής προσωπικότητα μεταξύ των συνωμοσιογράφων σε όλο τον κόσμο.

Σε αρκετές ομιλίες και συνεντεύξεις, ο Quitt κατέστησε σαφές ότι δεν έχει την ικανότητα να ταξιδεύει σωματικά με την πάροδο του χρόνου, αλλά μπορεί να ταξιδέψει μέσα στο χρόνο αφήνοντας το σώμα του, κάνοντας ένα ταξίδι πολύ παρόμοιο με αυτό που πολλοί ονομάζουν “αστρικό ταξίδι”.

“Μόλις βγω από το σώμα μου, χάνω τον απόλυτο έλεγχο, δεν έχω ιδέα πού πηγαίνω ή αν θα διατηρήσω αυτή τη μνήμη”. Ωστόσο πάντα του μένει κάτι από αυτές τις εμπειρίες, όπως λέει.

Ο Jason Quitt, μίλησε πρόσφατα στην ραδιοφωνική εκπομπή Coast to Coast και είπε ότι στο μέλλον θα διεξαχθεί ένας πόλεμος μεταξύ εξωγήινων και ανθρώπων, σύμφωνα με την βρετανική express.co.uk

Ακολουθώντας τις περιγραφές του Quitt, ο επικείμενος πόλεμος μεταξύ εξωγήινων και ανθρώπων θα είναι τόσο τρομακτικός και θα αναγκάσει την ανθρωπότητα να αλλάξει την υπάρχουσα παγκόσμια τάξη. Κατέστησε επίσης σαφές ότι δεν είναι σε θέση να αλλάξει το μέλλον, δημιουργώντας έτσι ένα παράδοξο.

Σε κάποιο σημείο στην αφήγησή του, ο Quitt αποκάλυψε ότι είδε μια τεχνολογικά προηγμένη πόλη όπου οι άνθρωποι μπορούσαν να επικοινωνούν με άλλους ανθρώπους αλλά και με αντικείμενα μέσω τηλεπάθειας.

Επίσης αποκάλυψε ότι τα μελλοντικά ανθρώπινα όντα ενσωματώνονται στην Τεχνητή Νοημοσύνη και πως ουσιαστικά η κυβέρνηση του μέλλοντος θα είναι στην πραγματικότητα μια παρουσία αυτής της Τεχνητής Νοημοσύνης στην οποία όλοι οι άνθρωποι θα είναι συνδεδεμένοι με αυτήν και θα προέρχεται από κάθε άνθρωπο στη Γη.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ο Jason Quitt περιγράφει ακόμα τις συνέπειες του πολέμου μεταξύ εξωγήινων και ανθρώπων κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, λέγοντας ότι σίγουρα δεν θα είναι ο ίδιος με αυτούς που παρουσιάζονται στις ταινίες του Χόλιγουντ. Θα είναι πολύ πιο καταστροφικός από ό,τι μπορούμε να φανταστούμε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος έχει ισχυριστεί ότι έχει ταξιδέψει μέσα στο χρόνο. Έτσι, όταν ρωτήθηκε για το ποια είναι η στάση του απέναντι σε άλλους που ισχυρίζονται επίσης ότι κατέχουν την απίθανη ικανότητα να ταξιδεύουν στον χρόνο, απάντησε:

“Προσωπικά, όταν ακούω κάποιον να λέει ότι είναι φυσικός χρονοταξιδιώτης, με μια συσκευή τύπου κινητού τηλεφώνου, σηκώνω τα φρύδια μου”, έχει δηλαδή κάποιες αμφιβολίες. “Αλλά όταν οι άνθρωποι λένε για τις εμπειρίες τους, δεν έχω καμία αμφιβολία να αμφισβητώ αυτές τις ιστορίες, επειδή τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν τις ίδιες μαρτυρίες. Έτσι, καλωσορίζω πραγματικά αυτές τις μαρτυρίες και τις εμπειρίες επειδή αντικατοπτρίζουν τη δική μου”.

diadrastika.com