Η Διαδικασία Ανόδου του Πλανήτη και της Ανθρωπότητας σε Ανώτερη Διάσταση

Η Διαδικασία Ανόδου του Πλανήτη και της Ανθρωπότητας σε Ανώτερη Διάσταση

Όλοι θα υποστούν την διαδικασία της πλανητικής μετατόπισης, χωρίς όμως να σημαίνει ότι όλοι να ανέλθουν στην νέα Γη..

Δημοσίευση του Vasso Pare

Κατά την στιγμή της μετατόπισης του πλανήτη σε ανώτερη διάσταση, οι άνθρωποι που έχουν κατορθώσει να πετύχουν ανώτερες δονητικές συχνότητες, δεν θα υποστούν τον φυσικό θάνατο. Θα παραμείνουν αβλαβείς, συνδεδεμένοι με τον πλανήτη, καθώς αυτός θα μετατοπίζεται από την 3η στην 5η διάσταση.

Φανταστείτε το σχήμα της κλεψύδρας. Η 3η διάσταση βρίσκεται στη μία πλευρά της και η 5η διάσταση στην άλλη πλευρά της κλεψύδρας. Στη μέση της κλεψύδρας, το στενό κενό, αντιπροσωπεύει την τετραδιάστατη πύλη για την πλανητική μετατόπιση, η οποία συμβαίνει όταν τα δύο διαστατικά επίπεδα φτάσουν σε θέση έκλειψης το ένα με το άλλο. Η τετραδιάστατη πύλη είναι μια πολύ υψηλά φορτισμένη μεμβράνη φωτονίων, η οποία ενεργεί ως γέφυρα που συνδέει τη μία πλευρά της διαστατικής ζώνης συχνοτήτων με την επόμενη υψηλότερη ζώνη.

Όλα τα ζωντανά όντα στον πλανήτη, έχουν δύο παράλληλα σώματα. Το βιολογικό σώμα, το οποία είναι άνθρακας και ύλη, το οποίο συνδέεται με το αιθέριο σώμα. Το αιθέριο σώμα υπάρχει με την μορφή πλάσματος και αντι-ύλης.

Για να βιώσει κάποιος συνειδητά την διαστατική μετατόπιση, θα πρέπει το αιθέριο σώμα του να βρίσκεται στο ίδιο μήκος κύματος με την αιθέρια συχνότητα του πλανήτη. Οι άνθρωποι που δεν έχουν αυξημένες συχνότητες, ή δεν προσπαθούν να τις αυξήσουν τώρα, δεν θα είναι σε θέση να χειριστούν τα κύματα υψηλών ενεργειακών συχνοτήτων, καθώς ο πλανήτης θα εισέρχεται και θα διαπερνάει την διαστατική πύλη, με συνέπεια τα σώματα τους να αποσυνδεθούν από το αιθέριο σώμα του πλανήτη κατά τη διάρκεια της μετατόπισης. Με αυτό τον τρόπο λειτουργεί η διαδικασία της “πνευματικής επιλογής”.

Οι τρέχουσες καταστροφές που βιώνουμε τώρα στον πλανήτη με τις καταστρεπτικές δράσεις, όπως ο πόλεμος, η ρύπανση, τα πυρηνικά απόβλητα, έχουν άμεσο αντίκτυπο στη δύναμη ζωής του πλανήτη, επειδή κάθε αρνητική ενέργεια που αποθηκεύεται μέσα στα αιθέρια σώματα μας φιλτράρεται κατευθείαν μέσα στο αιθέριο σώμα του πλανήτη. Με αυτό τον τρόπο προσπαθούν οι “ελεγκτές” να σταματήσουν τον πλανήτη από τη μετάβαση στην επόμενη διάσταση.

Όσοι από εμάς είναι συμβατοί με τις υψηλότερες συχνότητες, κατά τη διάρκεια της μετατόπισης θα νιώθουμε σαν να υπάρχουμε αλλά και παράλληλα να μην υπάρχουμε. Η συνείδησή μας είναι ενέργεια και θα ταξιδέψει ως ενέργεια. Στην πραγματικότητα θα περάσουμε ως φωτεινή ενέργεια μέσα από την διαστατική πύλη, αλλά μπορεί να μην το αισθανθούμε πραγματικά, γιατί αυτό θα διαρκέσει περίπου ένα δευτερόλεπτο για να διαπεράσουμε την διαστατική πύλη και να ξαναϋλοποιηθούμε στην άλλη πλευρά της 5ης διάστασης.

Όταν πραγματοποιήσουμε το άλμα αυτό, το αιθέριο σώμα μας, το οποίο περιέχει το προσχέδιο του φυσικού μας σώματος, αυτόματα θα επαναϋλοποιήσει το σώμα μας. Θα έχει την ίδια φυσική εμφάνιση όπως και πριν, εκτός από το ότι το νέο μας σώμα θα αποτελείται από κρύσταλλο και πυρίτιο, επειδή οι υψηλότερες συχνότητες από τις ηλιακές εκλάμψεις θα έχουν αλλάξει την μοριακή του δομή.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Μόνο η αντι-ύλη θα ανέλθει και θα περάσει από τη διαστατική πύλη. Αυτό σημαίνει πως μόνο τα φυσικώς (με φυσικό τρόπο) δημιουργημένα όντα και πράγματα στον πλανήτη θα ανέλθουν. Όλα τα αντικείμενα φτιαγμένα από τον άνθρωπο και τα συνθετικά υλικά της 3ης διάστασης, θα αποσυντεθούν κατά τη διάρκεια της μετατόπισης. Έτσι, το μεγαλύτερο ποσοστό της σημερινής ανθρώπινης τεχνολογίας θα παύσει να υφίσταται μετά την μετατόπιση. Θα χρειαστούν περίπου 24 ώρες για να ανέλθει ολόκληρος ο πλανήτης στην επόμενη διάσταση. Κατά τη διάρκεια της μετατόπισης τα φτιαγμένα από τον άνθρωπο συνθετικά αντικείμενα θα αρχίσουν να ξεθωριάζουν και να εξαφανίζονται από το οπτικό μας πεδίο, αλλά ταυτόχρονα θα αρχίσει να εμφανίζεται και να υλοποιείται η νέα Γη γύρω μας. Έτσι, η μετατόπιση θα δράσει ως τρισδιάστατο φίλτρο, που σημαίνει πως οποιοδήποτε στοιχείο ή αντικείμενο που έχει τρισδιάστατη συχνότητα, θα εξαφανιστεί από τον πλανήτη.

Η διαστατική μετατόπιση θα είναι ο καταλύτης για μερικούς σημαντικούς μετασχηματισμούς που θα συμβούν στον πλανήτη. Όλα θα φαίνονται πιο φωτεινά και θα υπάρξουν νέα σχήματα και χρώματα που θα καθορίσουν το νέο επίπεδο πραγματικότητας. Θα παρατηρήσετε πως μερικές οικογένειες και φίλοι σας, δεν θα βρίσκονται πια μαζί σας. Παρακαλώ καταλάβετε ότι ίσως το μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού για οποιοδήποτε λόγο, πιθανόν να αποφασίσει να μην ανέλθει στη νέα Γη.

Ζούμε και αντιμετωπίζουμε σήμερα κρίσιμους καιρούς, καθώς πλησιάζει η στιγμή της αλήθειας για κάθε ύπαρξη στον πλανήτη. Θα επιλέξουν να επιτρέψουν στον εαυτό τους να πλημμυρίσουν με τις ανώτερες διαστατικές συχνότητες ή θα απορρίψουν την άνοδο τους στην νέα Γη; Οι άνθρωποι που θα πουν όχι, θα αποσυνδεθούν από το αιθέριο σώμα του πλανήτη και θα περάσουν από την κανονική φυσική διαδικασία θανάτου. Θα μετενσαρκωθούν σε ένα μέρος που ταιριάζει με το επίπεδο συνείδησης στο οποίο βρίσκονται, σε έναν άλλο τρισδιάστατο πλανήτη, παρόμοιο με τη Γη. Το συμπέρασμα είναι ότι όλοι θα υποστούν την διαδικασία της πλανητικής μετατόπισης, χωρίς όμως να σημαίνει ότι όλοι να ανέλθουν στην νέα Γη..

Nicos Kastanias

loading...