“Εισβολή” Αγρογλυφικών στη Γαλλία με 5 εμφανίσεις μέσα στον Ιούνιο του 2019

[22/06/2019 - 11:07]

“Εισβολή” Αγρογλυφικών στη Γαλλία με 5 εμφανίσεις μέσα στον Ιούνιο του 2019

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Οι ερευνητές, με μεγάλη διάθεση χιούμορ, λένε ότι τα αγρογλυφικά κουράστηκαν να εμφανίζονται πλέον στην Αγγλία και φέτος αποφάσισαν να κάνουν τις πρωτότυπες εμφανίσεις τους σε χωράφια σιταριού και κριθαριού της Γαλλίας.

Έχουν εμφανιστεί μέχρι και 5 σχηματισμοί τις τελευταίες ημέρες, του μήνα Ιουνίου 2019.

Την αρχή έκανε ένα αγρογλυφικό που εμφανίστηκε στη Γαλλία, σε ένα χωράφι σιταριού στο Baillet-en-France, λίγα χιλιόμετρα από την πόλη Val d’Oisè, 20 χλμ. από το Παρίσι, την 1/6/19 και λέγεται πως αναφέρεται σε ένα Ιερό Παιδί που Γεννιέται και τον Κόκκινο Δράκο που Πλησιάζει

Ένα αγρογλυφικό εμφανίζεται στο Blaesheim, κοντά στο Στρασβούργο, φωτογραφήθηκε από αγρότες και από έναν πιλότο που πετούσε την περιοχή.

Ένα στο Giéville (Manche), νότια του Saint Lô, στη Νορμανδία της Γαλλίας.

Ένα ακόμη, όπως το Λουλούδι της Ζωής που εμφανίστηκε σε ένα πεδίο σιταριού στο St-Jean de Bassel στη Γαλλία, όπου λέγεται ότι αποτελεί το τέταρτο στη σειρά και το τελευταίο – προς το παρόν – στην Αλσατία (φωτο επάνω).

Μερικοί άνθρωποι ισχυρίζονται μια εξωγήινη προέλευση σε αυτές τις περίεργες γεωμετρικές μορφές σε χωράφια, ενώ μερικοί τα αποδίδουν σε ανθρώπινη τεχνική από ανώνυμους καλλιτέχνες.

Η αλήθεια είναι πως σε κάποιες περιπτώσεις, υπάρχουν παράξενα ίχνη, όπως καψίματα, ραδιενέργεια και λύγισμα καλλιεργειών που οδηγούν σε συμπεράσματα ότι δημιουργήθηκαν από κάτι που δεν είναι ανθρώπινο.

Άραγε, τι μπορεί να συμβαίνει με αυτά τα αγρογλυφικά στην Γαλλία; Παίζουν κάποιο ρόλο; Είναι κάποιο μήνυμα; Μία κάποια προειδοποίηση. Υπάρχει κάποια συνέπεια στην σειρά που εμφανίστηκαν ώστε να μπορούσαν να αποκωδικοποιηθούν – αν υποθέσουμε ότι υπάρχει τέτοια περίπτωση;

Δείτε και το βίντεο που ακολουθεί για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το θέμα των αγρογλυφικών:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

CROP CIRCLES 2019 – Umberto Molinaro : Sarraltroff 2018, Crop Circle en France

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ