Έσπασε με τα χέρια του τζαμαρία στο ΙΚΑ εξαγριωμένος άνδρας γιατί τον ταλαιπωρούσαν 10 μέρες (βίντεο)

[19/06/2019 - 13:54]

Έσπασε με τα χέρια του τζαμαρία στο ΙΚΑ εξαγριωμένος άνδρας γιατί τον ταλαιπωρούσαν 10 μέρες

Βγήκε εκτός εαυτού! Εξαγριωμένος έσπασε με τα χέρια του μια τζαμαρία σήμερα το πρωί ένας άνδρας ενώ βρισκόταν στο ΙΚΑ της Τούμπας, με αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν πως ξαφνικά “του γύρισε το μυαλό” κι άρχισε να φωνάζει!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κικής Τσάνη, Ο άνδρας, φανερά εκνευρισμένος, όπως περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες στο Thesstoday.gr, βγήκε εκτός ελέγχου, καθώς, όπως ο ίδιος φώναζε, “τον ταλαιπωρούσαν 10 μέρες για ένα χαρτί”.

Στο σημείο δημιουργήθηκε αναστάτωση. Έντρομοι οι υπάλληλοι έκλεισαν τα γραφεία και κάλεσαν την αστυνομία. Άφωνοι παρακολουθούσαν το πρωτοφανές σκηνικό οι πολίτες που βρισκόταν εκείνη την ώρα στην υπηρεσία.

Μάλιστα, με αφορμή τον εξαγριωμένο πολίτη πολλοί από τους ασφαλισμένους άρχισαν να κάνουν τα δικά τους παράπονα, λέγοντας πως σκόπιμα γίνονται καθυστερήσεις για να μην εξυπηρετηθούν, ενώ πολλοί από αυτούς δυσανασχέτησαν με το γεγονός ότι έπρεπε να παραμείνουν κλειδωμένοι μέσα στα γραφεία του ΙΚΑ μέχρι να φτάσει η αστυνομία.

Δείτε ένα απόσπασμα με κάποιον υπάλληλο που σκουπίζει τα γυαλιά από το πάτωμα, καθώς όπως φαίνεται, μέσα στη σύγχυση μόνο αυτό πρόλαβε κάποιος αυτόπτης μάρτυρας να τραβήξει:

Επεισόδιο στο ΙΚΑ Τούμπας

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ