Το Ευφυές Τρικ του Βελόπουλου όπου Χιλιάδες Άνθρωποι Σταύρωσαν έναν Υποψήφιο που Δεν Υπήρχε στο Ψηφοδέλτιο

Το Ευφυές Τρικ του Βελόπουλου όπου Χιλιάδες Άνθρωποι Σταύρωσαν έναν Υποψήφιο που Δεν Υπήρχε στο Ψηφοδέλτιο

Από την στιγμή που εκλέχθηκε και βγήκε στις ευρωεκλογές – γεγονός που αρκετοί δεν περίμεναν – άρχισαν να θυμούνται διάφορα που είπε ή έκανε, για πολλούς και διάφορους λόγους που ο καθένας μπορεί να ψάξει μόνος του. Ο λόγος; Για την “Ελληνική Λύση”.

Η Ελληνική Λύση, το κόμμα του κ. Κυριάκου Βελόπουλου, αποδείχθηκε όντως μια καλή λύση για 236.365 συμπολίτες μας που το ψήφισαν στις Ευρωεκλογές, προκαλώντας ιδιαίτερη αίσθηση, όπως αναφέρει το menshouse.gr.

Αλλά εκεί που θέλουμε να εστιάσουμε είναι σε κάτι πολύ συγκεκριμένο που είναι άλλωστε και ο τίτλος που έχει δώσει η εν λόγω ιστοσελίδα: Το ευφυές κόλπο του Βελόπουλου: 20.000 άνθρωποι σταύρωσαν υποψήφιο που δεν υπήρχε στο ψηφοδέλτιο.

Πώς μπορεί να γίνεται αυτό και να μην παρατηρήθηκε από τόσες χιλιάδες ανθρώπους; Μέσα στο ψηφοδέλτιο υπήρχε ένα όνομα που, όμως, δεν ήταν εκείνο που νόμισαν όσοι το εντόπισαν και το ψήφισαν. Πρόκειται για το όνομα του στρατηγού εν αποστρατεία Φραγκούλη Φράγκου.

Όπως κατήγγειλε και ο ίδιος, συνέβη μια σπάνια σύμπτωση, καθώς στο ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης για την Ευρωβουλή, υπήρχε μια… γνωστή φυσιογνωμία. Ένας εκ των υποψηφίων λεγόταν “Φράγκος Εμμανουήλ (Φραγκούλης)” και ήρθε μάλιστα δεύτερος στις προτιμήσεις του κοινού, πίσω μόνο από τον ηγέτη Κυριάκο Βελόπουλο! Και με δεδομένη την παραίτηση του ηγέτη, ο Φράγκος Φραγκούλης θα γίνει Ευρωβουλευτής. Όχι όμως ο στρατηγός, αλλά ο… άλλος!

Μεταξύ των υποψηφίων λοιπόν, το όνομα “Φράγκος Εμμανουήλ (Φραγκούλης)” ξεχώριζε με την πρώτη ματιά. Κι εδώ που τα λέμε, μέχρι να βγει η δήλωση του στρατηγού που ξεκαθάριζε ότι εκείνον τον βάφτισαν κανονικά και με τον νόμο Φραγκούλη κι επομένως δεν έχει την παραμικρή σχέση με έναν τύπο που τον έβγαλαν στην κολυμπήθρα Εμμανουήλ και αντί για υποκοριστικό το σαφώς πιο mainstream Μάνος ή το λαϊκότερο Μανόλης, διάλεξε το Φραγκούλης.

Κάπως έτσι, λοιπόν, κάποιοι άνθρωποι σταύρωσαν υποψήφιο που δεν υπήρχε στο ψηφοδέλτιο, νομίζοντας ότι ψηφίζουν κάποιον άλλον!

περισσότερα στο menshouse.gr

loading...