Ο Γαλατάς που Καταπολεμάει το Έγκλημα Όπου το Βρίσκει και έχει τρελάνει τα social media

[19/06/2019 - 09:53]

Ο Γαλατάς που Καταπολεμάει το Έγκλημα Όπου το Βρίσκει και έχει τρελάνει τα social media

Με σήμα τον Μπάτμαν στο πίσω μέρος του φορτηγού του, θα πίστευε κανείς ότι, αυτός ο γαλατάς, είναι απλά ένας φαν του γνωστού ήρωα κόμικ. Όμως, δεν είναι έτσι τα πράγματα, αφού με τον τρόπο του καταπολεμάει το έγκλημα όπου το συναντάει… -d-

Ο Tony Fowler, 61 ετών, γαλατάς στο επάγγελμα, περιγράφει τον εαυτό του ως μια υπηρεσία έκτακτης ανάγκης για τους πελάτες του αφού οι πρωινές του περιπολίες πριν μοιράσει το γάλα τον οδήγησαν να πιάσει δεκάδες διαρρήκτες και πιο πρόσφατα να σταματήσει έναν μεθυσμένο οδηγό, όπως μαθαίνουμε από το e-daily.gr

Αλλά ο ηρωικός γαλατάς δεν σταματά εκεί αφού έσωσε τη ζωή ενός πελάτη αφού ανακάλυψε ότι κατέρρευσε στην κουζίνα του σπιτιού του, έσωσε έναν ακόμα από μια πυρκαγιά και έπιασε τον άνδρα μιας πελάτισσας του να την απατά.

Παρόλο που έσωσε περισσότερες από μία ζωές, τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από το να βοηθά τους συνανθρώπους του καθημερινά από το να αλλάξει έναν λαμπτήρα ή να μαγειρεύει ένα γεύμα για κάποιον που πλέον δεν μπορεί.

Ο ίδιος δηλώνει ότι : “Μερικές φορές ο κίνδυνος είναι παντού, ειδικά επειδή δουλεύω νύχτα, αλλά τίποτα δεν ήταν αρκετό για να με τρομάξει. Οι πελάτες μου με χρειάζονται και θέλω να βοηθήσω.”

Ο Tony πρόσθεσε: “Δεν είναι απλώς το έγκλημα που προσπαθώ να σταματήσω, κάνω ένα μείγμα από πράγματα για να τους φροντίσω. Οι πελάτες μου έχουν περάσει από δύσκολες καταστάσεις όπως κακή υγεία ή έχουν οικονομικές ανησυχίες και εγώ θέλω μόνο να βοηθήσω”.

Ο Tony είναι γαλατάς για πάνω από 30 χρόνια και δεν έχει σχέδια να σταματήσει σύντομα – προσφέροντας κάτι περισσότερο από μια παράδοση γάλατος.

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ