Γιγαντιαίες Σφαίρες στον Ουρανό Προκαλούν το Φόβο αλλά και το Ενδιαφέρον

Γιγαντιαίες Σφαίρες στον Ουρανό Προκαλούν το Φόβο αλλά και το Ενδιαφέρον

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο Michael Johnson από Monterey Massachusetts έχει φωτογραφίσει μια απίστευτη σφαίρα στον ουρανό κατά το σούρουπο. Τι είναι αυτό το μυστηριώδες ολοστρόγγυλο σχήμα; Σπάνιο φυσικό φαινόμενο; Πάντως, μερικοί έχουν την άποψη ότι είναι αποτέλεσμα ανθρώπινων χειρισμών του καιρού, όπως και τα μυστηριώδη τετράγωνα σύννεφα που συναντάμε κατά καιρούς.

Ένας ακόμα περίεργος σφαιρικός σχηματισμός έρχεται από την Ιαπωνία και πολλοί το προσομοιάζουν με θόλο. Μία ομίχλη που ούτε οι μετεωρολόγοι δεν μπορούν να εξηγήσουν πως έχει πάρει αυτό το σχήμα, γι’ αυτό άλλωστε δεν έχουν και κάποια ονομασία γι’ αυτό το περίεργο φαινόμενο, σύμφωνα με τον αφηγητή του βίντεο.

Πάντως, σε πολλούς έχει έρθει στο μυαλό η τηλεοπτική σειρά Under the Dome του Steven King, ενώ άλλοι υποθέτουν πως η τύπου σφαιρική ομίχλη μπορεί να είναι κάποιο είδος κάλυψης ενός εξωγήινου διαστημοπλοίου που κρύβεται από κάτω.

Και δεν είναι μόνο αυτά. Ένα περίεργο σύννεφο “έλικα” που θα μπορούσε να παραπέμπει σε ένα ξεστριμένο κορδόνι ή ακόμα και στον κώδικα DNA, είναι μερικά από τα παράξενα που μας παρουσιάζει το βίντεο παρακάτω.

Και αναρωτιόμαστε: είναι όλα αυτά και πολλά άλλα, περίεργα φυσικά φαινόμενα; Είναι κάποιος χειρισμός του καιρού και των μετεωρολογικών στοιχείων, όπως ισχυρίζονται κάποιοι άνθρωποι;

Το βέβαιο, πάντως είναι, πως από όπου και αν προέρχονται, ό,τι και αν τα προκαλεί, πυκνώνουν αυτά τα “σπάνια φαινόμενα”. Και είναι πολύ εύκολο να τα αποδίδουμε στην λεγόμενη Κλιματική Αλλαγή, αλλά μήπως χρειάζεται να ψάξουμε λίγο βαθύτερα να δούμε ή να σκεφτούμε αν υπάρχει κάτι άλλο;

Παρακολουθήστε το βίντεο για να δείτε όλα αυτά που προαναφέραμε και ακόμα περισσότερα:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

NEW Gigantic Sphere’s Can’t Be Explained! 2019-2020

diadrastika.com

loading...